Tegnap összevesztem a férjemmel, olyat mondott ami miatt elkezdtem lökdösni erre ő megszorította a karom ami kék-zöld lett és úgy ellökött hogy a lábamból hiányzik egy kis bőrdarab. Most akkor én vagyok ezért a hibás?
Igen,van egy véleményem,miért is ne lenne?!Szerintem ebben a történetben nem hibáztam úgy gondolom.Igen,nem kellett volna meglöknöm de sajnos olyan szinten elvette a súlykot hogy ész érvekkel nem tudtam mit csinálni.
Ez volt a kb.4. alkalmom hogy részegre itta magát,nem az első,pár hónapon belül a 4.
Amikor úgy döntött ezeken az alkalmakon h iszik több dolgot nem vett figyelembe:
-az egész család előtt bemutatta hogy milyen ember,egy olyan kis kerti sütögetésen ahol beszélgetünk együtt a családdal leitta magát és részegen támolygott és össze-vissza beszélt-ááá nem volt nagyon megalázó hogy IQ-ja nulla.
-ilyenkor a gyerekét hanyagolja,nem is tudna vele foglalkozni hisz nincs magánál,a gyerek meg igényelné mert alig látja apát.
-anya persze mindig maradjon józan,mert neki figyelnie kell a gyerekre,elaltatni,enni adni játszani vele aztán hazamenni vasalni elpakolni stb.ezek után pedig elmenni dolgozni pont ugyanúgy ahogy apa is elmegy dolgozni de közben szegényt sajnáljuk már mert más szegénykém részegre itta magát biztos valaki kényszerítette,ugye?
Szánom azokat a nőket akik egy alkesz ember melett kénytelenek élni és mindenre bólogatnak majd azt lesik épp mennyit ivott a férjük szabad-e szólni?!
Miért is én mennék el otthonról????Álljon már meg a menet,jó hogy a gyerekemet emelem ki a környezetéből és viszem máshova hogy részeg apukát ne zavarjuk akinek egyébként az lenne a dolga h segít otthon ahogy anya is midnent megtesz.
Úgy érzem sokan elvannak tévedve azzal kapcsolatban hogy kinek mi a szerepe egy házzaságban.
Megérdemlitek egymást meg hasonlól,jönnek a találgatások hogy na vajon mikor csinálták fel a nőt és elvetette magát,stb.és közben senki nem tud rólam semmit ezen a pár soron kívűl.Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Egyébként apuka bánja a tettét,tudja hogy ő hibázott.
zánom azokat a nőket akik egy alkesz ember melett kénytelenek élni és mindenre bólogatnak majd azt lesik épp mennyit ivott a férjük szabad-e szólni?!
Normális nő nem áll le veszekedni részeg emberrel,megvárja mig kijózanodik.Az tök mindegy hogy évente 1szer vagy minden másnap részeg,Részeg emberrel felesleges vitázni.
Miért is én mennék el otthonról????Álljon már meg a menet,jó hogy a gyerekemet emelem ki a környezetéből és viszem máshova hogy részeg apukát ne zavarjuk akinek egyébként az lenne a dolga h segít otthon ahogy anya is midnent megtesz.
Ja hogy neked fontosabb hogy neked van igazad,az más.nekem az lenne a fontos hogy a gyerekem ne lássa azt hogy anya és apa cibálja egymást,ha ehhez el kell mennem otthonról akkor elmegyek.
Tipikus uralkodó típus vagy aki mindig minden körülmények között kicirkuszolja az igazát.
Fordított esetben ha a férjed kezdte volna a lökdösést és te lököd el úgy, hogy lesúrolja a 7. hámréteget akkor is itt hepciáskodtál volna az igazodért.
Már nem csak az alkoholizálás a problémád hanem, hogy te végzel több házi munkát meg csak te neveled a gyereket...
Kiírtad a problémád amire véleményt vártál és kaptál is de ezek nagy része neked nem tetszett és ezért becsméreled a hozzá szólókat. Kicsit gondolkozz el...
Ha ennyire utálod mért nem válsz el?!
Összeveszel majd rohansz a géphez, hogy lehordhasd és bizonygasd az igazad.
Ha meg nem válsz el akkor tűrd el.
" Itta le magát és vált agresszívra. "
Ezeket Te mégis honnan veszed? Írt ilyet valaki? A kérdező össze vissza beszél, hogy neki legyen igaza, de ezt még egyik hozzászólásában sem említette, hogy a férje a család előtt agresszív műsort csinált volna. Állítólag beszélni sem bírt, akkor Te miről magyarázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!