Tegnap összevesztem a férjemmel, olyat mondott ami miatt elkezdtem lökdösni erre ő megszorította a karom ami kék-zöld lett és úgy ellökött hogy a lábamból hiányzik egy kis bőrdarab. Most akkor én vagyok ezért a hibás?
Hát mi lenne?:)
Összevesztetek, azóta meg vagy kibékültetek vagy nem:) Ennyi:)
Szép embert találtál magadnak hallod-e, egy igazi gyöngyszem.
Magyarul: nem jól választottál, mellényúltál, de nagyon, biztos úgy erezted, hogy más jobb nincs. Hat akkor inkabb egyedul kellett volna.
Kerdes, hogy mennyi idöre van szükseged , hogy ezt belasd h ez az ember nem ok , 1 hét, 1 hónap, 1 év, de ezt meg 10 evig is lehet huzni
Lelki terror:DD ember tudod, mi az?
Így jártál, ha részeg az ember minek kötsz bele?
2. vagyok. Te vagy a hülye már bocs. Azon vagy kiakadva hogy káromkodott a gyerek előtt, erre elkezded lökdösni?! Mit vártál egy részeg embertől? Ha szépen csendben maradsz, elvonulsz a gyerekkel, ez nem történt volna meg.
Egyébként tett valamit a bográcsoláson vagy csak leitta magát és beült a sarokba? Mert ez sem mindegy. Ha volt okod veszekedni vele, akkor sem ittas állapotban kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!