Szülők nyitottatok e már rá a gyereketekre intim helyzetben?
Figyelt kérdés
Volt e már ilyen kínos pillanatotok, illetve áthallatszó hangok, amiket utána nem tudtatok hogy felhozni a gyereketeknek, hogy erre azért figyeljen oda. Milyen konfliktust szült ez nálatok?2013. máj. 19. 07:07
11/16 anonim válasza:
Ha jó idő van, hátramegyünka párommal az erdőnkbe dugni, a fiatalokat meg a házban hagyjuk. Ha nincs jó idő, beülünk az autóba, elugrunk vásárolni, vagy moziba. Nem mintha nem férnénk el a házban, van elég tér mindenkinek, de nekünk is jobb úgy, meg nekik sem kell utána feszengeni.
12/16 A kérdező kommentje:
:D ritka mikor dugni-t ír valaki és nem szerelmeskedni. engem nem zavar, csak megjegyeztem. :P
2013. máj. 20. 15:12
13/16 anonim válasza:
Ez nagyon könnyen kiküszöbölhető: Meg kell kérni apukát, hogy tegyen egy zárbetétet a gyerek ajtajába. Egyébként meg nem kell róla tudomást venni. Nálunk, ha itt a párom, apukám lelép a konyhából a saját szobájába (a konyha pont mellettem van az ő szobája messzebb) és ott nézi a tévét tovább. Ha az én szüleim hancúroznak, bedugom a fülem zenével, vagy inkább el is megyek itthonról. Én egyszer nyitottam rá a szüleimre, nem mondtam semmit, egyből kijöttem. Szerintem nem is tudják, melyikünk volt, mással voltak elfoglalva. Fordítva még nem jártunk, én zárom az ajtót, az a biztos.
14/16 A kérdező kommentje:
Én abba a kategóriába tartozom, akit akkor is idegesít, hogy ha bedugom a fülem. Úgy gondolom, hogy hangoskodni akkor illik, akármennyire az ő házuk vagy akármire hivatkozna, ha szólnál nekik, szóval engem akkor is zavarna, hallgatni a nyögésüket meg ilyenek.
2013. máj. 24. 17:47
15/16 anonim válasza:
":D ritka mikor dugni-t ír valaki és nem szerelmeskedni. engem nem zavar, csak megjegyeztem. :P"
Tudod, kérdező, egy bizonyos kor fölött az ember nevén nevezi a dolgokat. A testiséggel, a saját testének nyűgeivel is megbékélt már, így aztán egyre ritkábban használ virágnyelvet. Legfeljebb, ha nem akarok csúnyát mondani azt mondom a Wc-re, hogy elmegyek egy helyre, ahová a király is szarni jár...:DDDDD
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes. :D Egyébként belegodolva, szerelmeskedés meg szeretkezni az ilyen lassú, érzékidolog, és nem hiszem én sem, hogy egy idő után nem adódik gyors menet egy házaséletben. Szóval nem minden romantika meg ilyesmi, és ami igaz az igaz amit írtál, az ilyen nem szeretkezés, hanem dugás. :) de nincs ezzel semmi baj.
2013. máj. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!