Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd akkor kitörölnél...

Ha tehetnéd akkor kitörölnél valakit teljesen az életedből?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
az összes hülye politikust
2009. okt. 2. 20:36
 22/35 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem senkit, mert hiába van jó pár olyan ember, aki keserű emlékeket hagyott maga után, mégis általuk is lettem volna az, aki ma vagyok. Viszont az jó lenne, ha nem jönnének elő ilyen gyakran a rossz emlékek...
2009. okt. 2. 20:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
az ex férjemet,tönkretett...bár lenne még pár ember,de leginkább őt!
2009. okt. 2. 20:38
 24/35 anonim ***** válasza:
92%
19:37 - Maximálisan egyetértek. Én sem törölnék ki senkit. Minden rossznak megvan az oka, a jó és rossz dolgok együtt formáltak minket olyanná, amilyenek vagyunk. Azok az emberek is, akikre haragszunk, vagy megbántottak... Mások lennénk nélkülük. Kevésbé tapasztaltabbak, kevésbé "bölcsebbek". Ki tudja, mit köszönhetünk Nekik? Talán "csak" annyit, hogy hasonló élethelyzetben legközelebb okosabbak leszünk. Ez épp elég.
2009. okt. 2. 20:39
 25/35 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes választ:)) 19:57-es azért mert egy elmebeteg,dagadt tehén(nem az zavar hogy tulsúlyos)hanem az hogy fogytam most 10-kg-t és elkezdte terjeszteni rólam hogy anorexiás vagyok meg stb... meg szóba sem állt velem pfff.Hát nem tehetek róla hogy neki nem sikerült de ez csak egy példa a sok közül.folyton b@ztat hát nem azért járok le egy héten 8-szor edzeni a szabadidőmből hogy a bántásait hallgassam.
2009. okt. 2. 20:54
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
Még mindíg én vagyok :P Biztosan féltékeny, az sokkal nagyobb bók,hogy a testsúlyoddal foglalkozik mint hogy elrontsa a kedved a sok pletykával... képes arra pazarolni az idejét, hogy rólad találjon ki meséket, inkább sajnálatra méltó az ilyen ember.
2009. okt. 2. 21:25
 27/35 anonim ***** válasza:
72%
Drága kérdezé, ennél nagyobb bajod az életben ne legyne senkivel.:)
2009. okt. 2. 21:27
 28/35 anonim ***** válasza:
93%
Apámat, de ha lehet, őt a múltamból is kitörölném.
2009. okt. 2. 21:46
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem hiszem. Persze körülöttem is vannak rosszindulatú emberek, meg már sikerült szereznem 1-2 ellenséget, de.. szerintem én nem törölnék ki senkit, jól van ez így :)
2009. okt. 3. 08:27
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyósomat és apósomat, mert szörnyűek. Amit nem bocsátok meg nekik soha, hogy gyermekként a férjem nem kapta meg, amire egy gyermeknek szüksége van! Orvos, megfelelő törődés...
2009. okt. 3. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!