Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja, hogy az a...

Miért gondolja, hogy az a normális ha megnézi az iwiw üzeneteimet?

Figyelt kérdés
Barátom egyre gyakrabban kéri, hadd nézze meg, ki mit ír nekem iwiwen. Mondtam, hogy nem. Erre kiakadt, mert hogy én is látom az ő üzeneteit. Ő kért meg, hogy kezeljem az iwiwjét, mert ő nem r rá ezzel foglalkozni, olvassam el a leveleit, válaszoljak rá nyugodtan, és csak akkor mondjam el, ha fontos. Ezek után ő elvárja, hogy ez fordítva is megtörténjen. Miért olyan fontos ez neki? Nincs titkolnivalóm, de akkor sem engedem meg neki.
2009. okt. 2. 15:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Látod, ezt kipróbálom :)
2009. okt. 2. 19:40
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
:D A privát szféra az privát szféra.
2009. okt. 2. 20:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

szia, lehet lesz kicsi off, amiert elore bocsi...

nekem nincs titkolnivalom, a parommal szemben, de nem orvendenek ha olvasgatna a leveleimet pl iwiw-en...

amit a baratnoimmel beszelek az en dolgom, illetve az ok dolguk...neki ahhoz nagyon nincs koze...maskulonben azokat is megbeszelem vele, ha olyan ugyrol van szo...

szerintem nem normalis dolog ennyire nem adni teret a masiknak...egy ido utan megfullaszt Teged, es az nem fog jot tenni a kapcsolatotoknak! beszelj Vele, kerdezd meg neki miert olyan fontos mindez?

2009. okt. 2. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak ürügyként adta oda az iwiw hozzáférését, mert így elkérheti a tiéd. Nem gondolhatod komolyan, hogy nincs hetente 2 perce arra, hogy megnézze :)
2009. okt. 3. 01:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem a problémád, az én barátom tudja minden jelszavam, a bankkártyámtól kezdve a neptun kódomig mindent. És vica-versa. És nem is nagyon érdekel, hogy nézegeti-e vagy sem.
2009. okt. 3. 01:36
 26/26 A kérdező kommentje:
Ha velem valaki megosztja a titkát, nem teregetem ki más előtt, még ha az a másvalaki a barátom is.
2009. okt. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!