Miért gondolja, hogy az a normális ha megnézi az iwiw
üzeneteimet?
Figyelt kérdés
Barátom egyre gyakrabban kéri, hadd nézze meg, ki mit ír nekem iwiwen. Mondtam, hogy nem. Erre kiakadt, mert hogy én is látom az ő üzeneteit. Ő kért meg, hogy kezeljem az iwiwjét, mert ő nem r rá ezzel foglalkozni, olvassam el a leveleit, válaszoljak rá nyugodtan, és csak akkor mondjam el, ha fontos. Ezek után ő elvárja, hogy ez fordítva is megtörténjen. Miért olyan fontos ez neki? Nincs titkolnivalóm, de akkor sem engedem meg neki.
Sokan vannak, akik csak úgy érzik magukat biztonságban egy kapcsolatban, ha semmiféle magánszférát nem hagynak a másiknak, és persze a sajátjukat is hajlandóak inkább feladni. Ha neked ez így nem jó, ne hagyd magad! Mondd meg a barátodnak, hogy szereted, de szükséged van magánszférára is, vagy megszokik, vagy megszökik.
2009. okt. 2. 15:58
2/26 A kérdező kommentje:
Már mondtam. Azt mondta, ha nincs előtte titkolnivalóm, megmutatom.
2009. okt. 2. 15:59
3/26 anonim válasza:
Szerintem akármit is mond és akármivel is fenyegetőzik, akkor se mutasd meg neki soha. Semmi köze hozzá.
És javaslom hogy mostantól Te se kezeld az Övét. Akárhogy kér ne lépj be többet az iwiw-jére.
Ha nem ér rá foglalkozni a saját üzeneteivel akkor a Te üzeneteiddel meg pláne ne foglalkozzon.
2009. okt. 2. 16:25
4/26 anonim válasza:
Szerintem meg töröld mindkettőtök iwiw-jét és meg van oldva a probléma.
2009. okt. 2. 16:34
5/26 anonim válasza:
Akkor mondd azt, hogy van titkolnivalód, amihez semmi köze.
2009. okt. 2. 16:41
6/26 anonim válasza:
én elhagynám.
2009. okt. 2. 16:46
7/26 anonim válasza:
ha igazán nincs titkolnivalód, akkor miért nem nézheti meg?!
nem nagy ügy...
2009. okt. 2. 17:03
8/26 anonim válasza:
Amelyik kapcsolatban nincs meg a kölcsönös bizalom tisztelet egymás iránt,az a kapcsolat halálra van ítélve.A szerelem önmagában nem elég,hogy jól működhessen.
2009. okt. 2. 17:18
9/26 anonim válasza:
"Amelyik kapcsolatban nincs meg a kölcsönös bizalom tisztelet egymás iránt,az a kapcsolat halálra van ítélve.A szerelem önmagában nem elég,hogy jól működhessen."
bocs , az offért, de ez így van. CSAKHOGY. Amíg Ő a srác iwiw-es üzijeit nézegetheti, fordítva nem működik, mert "nehogymá" Ha nincs titkolnivalód, nyugodtan nézze meg. Most majd az ülteti a bogarat a fülébe, hogy "na, vajon én miért nem nézhetem meg?"
2009. okt. 2. 17:26
10/26 A kérdező kommentje:
Én azért kezelem az ő iwiwjét, mert ő MEGKÉRT rá. Nem azért mert engem érdekel, hogy mit írnak neki az unokatestvérei, vagy a volt osztálytársai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!