Hogyan reagálnátok, ha a férjetek az első házassági évfordulótok nagy részét egy kocsmában töltené veletek, a haverjaival dumálva?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 17:57
11/14 anonim válasza:
Mivel tudja, hogy nekem mennyit jelent az évfordulónk (szerencsére neki ugyanannyira fontos), eléggé megbántódnék. Azt a napot eddig mindig együtt és kettesben töltöttük, csak nagyon extrém esetben lenne ez másképp.
12/14 anonim válasza:
Jaj 10es ne gyere már ilyen hülyeségekkel. A hétköznapokban totál lejön az hogy tisztel e a párod/férjed. Nő vagyok, engem sem érdekelnek annyira az ilyen alkalmak (évfordulók, valentinnap) Nem felejtjük el, általában csinálunk is valamit együtt, vagy vesz egy csokorvirágot, picike ajándékot. Örülök persze ennek, de ha "csak úgy" hazaállít egy virággal vagy hazafelé jövet beugrik valahová egy kedvenc jegeskávémért/hamburgeremért akkor jobban. Ha nem úgy jön össze a "szentnap" akkor nincs belőle probléma. Ha egyébként minden jól működik megvan a romantika, figyelmesség mindkét részről akkor szerintem ezen senki nem akad ki.
13/14 Sparr0w válasza:
# 12: Persze igazad van, de én egy gesztusról beszélek, egy jelzésértékű dolog akkor is ha nem csináltok semmit csk otthon ültök együtt csendben egy jelzés arra a férfitól hogy most rád szánja az idejét. Persze nem mondom hogy vedd halálosan komolyan de nem mond hogy nem esik jól.. A kocsmázás az nem egy váratlan esemény ami közbejön...
Elismerem nekem különbözik az értékrendem, a munkát sem fontosabb nak a társas kapcsolatokhoz képest.
14/14 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy gáz szerintem, bár biztos ragaszkodtam volna hozzá, hogy másnap menjünk el kettesben egy szép étterembe. Legalábbis mi azt szoktuk. De ha pl. hétköznapra esik az esemény (évf., szülinap...stb.) akkor inkább elmeyünk szombaton ünnepelni. Ilyen szempontból mindegy a konkrét dátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!