Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szemmel néznétek a dolgot?

Milyen szemmel néznétek a dolgot?

Figyelt kérdés

Adva egy anya egy gyerekkel és egy apa a gyerekével. A gyerekek ellentétes nemüek. Az anya és apa összeházasodnak és a két gyerek egymás mostohatestvére lesz.

Együtt nőnek fel, de az idők folyamán egymásba szeretnek, és egymással akarnak élni. Elvben semmi akadálya a kapcsolatnak mert biológiailag nincs szó vérfertőzésről.

Viszont családba nőttek fel és a mostoha szülőkből após anyós lesz.

Ki hogy fogadná ezt, ha a környezetében, rokonságába ilyet tapasztalna?

2009. okt. 2. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez abszolúte nem elítélendő. Két fiatalnál, fiú-lány vértestvéri kapcsolat nélkül szerintem nem baj. Nah, és akkor mi történik ha az anyja anyós lesz, az apja meg após? Jót derülnek majd rajta, ennyi :)

2009. okt. 2. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

én nagyon nemviselem el az ilyen dolgokat. kismillió férfi és nő rohangál az utcán, de nekik pont egymásba kellett szeretni? én úgygondolom h ezek nem igazi szerelmek, csak mivel nagyon sokan vannak együk, és ellentétes neműek, így felvillan bennük vmi. de ez nemigazi szerelem.

én mindenképp tiltanám a dolgot.

2009. okt. 2. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nincs ezzel semmi gond. ha már kisebb koruk óta ismerik egymást, akkor még az az előnye is megvan, hogy nem csak most kezdik egymás hülyeségeit megismerni, tehát könnyebb lesz nekik. :)

sok boldogságot nekik is, nektek is! :)

2009. okt. 2. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó alapja lehet egy kapcsolatnak , ha ismerik egymást minden hibájukkal és jó tulajdonságaikkal együtt. Ők pedig jól ismerik egymást. Sok boldogságot nekik!!!
2009. okt. 2. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan praktikus, mint szomszéddal/kollégával kezdeni. Ha mégsem működik a dolog, akkor is össze vannak zárva.
2009. okt. 2. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van előnye és hátrányai is. Előnye hogy ismerik egymást nagy meglepetést nem okozna hogy "Úristen nem is tudtam hogy te ilyen is tudsz lenni", hátránya meg ha mégsem működik akkor családon belül nem igazán jó a "nem akarlak látni" szitu. Amúgy nem gáz szerintem.
2009. okt. 2. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jakupcsek Gabriella szüleinek esete...
2009. okt. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!