Lehet, hogy nem normális a párom? Lehet valaki notórius hazudozó anélkül, hogy tudná mit csinál?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk kb másfél éve tart.Ez idő alatt már sokszor kiderült annak ellenére ,hogy szerinte lezárta a volt kapcsolatát sutyiban írkálgat neki és hívogatja.Mikor ezt számon kérem akkor letagadja.Jön a szembesítés telefonja sms stb.Akkor bűnbánóan magyaráz.A legutolsó amin döbbentem az az ,hogy a mail üzenetét láttam és ott vettem észre ,hogy ismét édi kis tigrises képet küldött az exnek.Aki lehet nem is reagál már rá.Kíváncsi voltam más szemszögből ,hogy reagálja le.AZt mondtam neki ,hogy egy ismerősünk lebukott mert még mindig fotókat küld az exnek.Erre ő -Á az nem normális..biztos ,h fájdalmat okoz ezzel az Áginak.Küldje el a fenébe.MOndtam neki ,h szerintem se normális...mert ha én ezt megtudnám ,h ő tenné nem tudná megmagyarázni mit akar még a múltjától!Simán azt mondta ,h ő nem tenne ilyet soha!!!OTT a mailje..és már nem tudom ,h tisztába van e vele mennyit hazudik..hisz elmehet tőlem bármikor..nem tartom fogva sem2013. máj. 16. 08:03
11/13 A kérdező kommentje:
Mi nagyon jó barátok voltunk...úgy kezdődött a kapcsolat.Megígértük egymásnak,h nem bántjuk majd meg egymást.Nekem is szükségem volt rá és neki is rám.Ezen felül nem mertünk egymáshoz közelíteni csak mint barátok.Mikor felvállaltuk azt hittem valami nagyszerű dolog lesz belőle.Az ,hogy megnéztem a telefonját mert van egy olyan komment is-mi közöm hozzá?-valóban szégyenlem.Véletlen volt mert nem szándékosan néztem rá.Pont benne volt egy sms.Rákérdeztem miért ír kétértelmű sms-t mert én egyből megmondtam neki ,h megláttam a válasza az volt ebben nincs semmi.Nagyon szar ,hogy már nem bízom benne..de azt látom ,h tényleg elhiszi amit mond utána.Ez a legutolsó tegnap volt..belenézve a szemembe mondta ,h ő nem küldene képet az exének.Csak néztem rá és nem tudtam azt sem mondani ,hogy mutasd e mailodet mert már én is beteg lettem ettől.Megalázó rám nézve is ,hogy megnéztem.Ez nem én vagyok.Nem tudja ,hogy meg tudom nézni.A miért küld még mindig tudom nem kap magyarázatot.Olyan egyszerű dolgokat is hazudott mint pl elvitte a gyerekét magával külföldre.Én még kértem is ,h vigye ki őt is mert jó lenne nekik.Azt mondta áá nem.Kintről felhívva mondta mellékesen ,h ja kihoztam a gyereket mégis.ÉN csak döbbentem ,h ez mikor döntődött el...hisz nem vagyok se mostoha se ellene.Ésszerű magyarázat nem volt akkor se.És mint kiderült már előtte egy héttel meg volt beszélve!letagadta.
2013. máj. 16. 10:09
12/13 anonim válasza:
Szerintem simán csak hazudik, mint a vízfolyás (úgy, hogy TUDJA). Ha nem tudná, mit csinál, mert olyan betegsége lenne mondjuk, akkor más téren is történne ilyesmi.
Én még egyszer szembesíteném határozottan, aztán lapát. Őszintétlenségben eleve halálra van ítélve a kapcsolat.
13/13 anonim válasza:
Őszintén, minek vergődsz egy olyan kapcsolatban, ahol sz.rnak a fejedre? A "mert szeretem" nem válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!