Lehet hinni a "pletykáknak"? Úgy gondolom, azért vaktában nem találnak ki dolgokat, alapja volna?
Bővebben kifejtem, hogy értsétek. A férjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, nemsokkal a baba születése után, mindig egyedül hagyott minket, eljárogatott, szórakozott, hajnalban járkált haza, de nappal se vlt itthon, amikor nem dolgozott, valahová mindig ment, dolga volt. Eléggé fasírtban voltunk, mert besokalltam, nem szeretkeztünk, nem kedveskedett, csak éldegéltünk egymás mellet, a kicsivel se foglalkozott, még dokihoz is egyedül vittem, tőlünk 20 km-re. Tehát elhagytam a kicsivel, külén élünk már lassan 1 éve. Híre ment még régebben is, hogy megcsal, ezzel-azzal hozták szóba, de mára már elég sokan mondják, még a családtagja is, a nagybátya azt mondta, hogy nem minősíthető, ahogyan viselkedik. Tényleg lehet valakije, vagy több is, ha beszélnek róla és a saját édesapám fülébe jutnak?
Mindez azért lényeges, mert hónapok óta könyörög és eldöntöttem végre, hogy megpróbálom vele ismét, a kicsikém imádja őt. Nagyon megváltozott, bizonyítottan, mintha nem is lett volna olyan idióta, ami miatt elhagytam. Újra a régi, akihez hozzámentem. És már 5 hónapja. Nem mertem eddig meglépni, nagy döntés volt ez, 10 hónap után rászántam magam, adok még egy esélyt, mire jönnek ezek a szóbeszédek megint és az apukám mondja.
A férjem tagad, azt állítja mind hülyeség és semmi sem igaz, nincs és nem is volt senkije, nagyon szeret és nem akar elveszíteni minket. Gondoljátok kuncsorogna itt nekem és kérlelne mindig, hogy menjünk vissza hozzá, ha tényleg volna valaki? Volna pofája hazudozni?Most teljesen elbizonytalanodtam és letörtem, mert azért az édesapám és a férjem nagybátya miért is mondana ilyet, ha nem biztos? Ennyire átverne és én meg benyelek mindent?? Lenne ekkora bőr rajta, hogy a szüleim előtt is hazudna??!!
Kérlek segítsetek, mit gondoltok mindezekre? Csaknem vágná maga alatt a fát, ha már végre visszakapná a családját ennyi huzavona után?
Utolsónak igaza van.
A mi városunkban fűt-fát összehordanak az emberek. Pletykára ne hallgass, de nem lenne rossz, ha objektíven utána tudnál járni.
Ha azt tudja, hogy ha volt valakije, nem mész vissza hozzá, egyenes következmény a tagadás.
Szerintem ezen lépj túl, és szeresd úgy, mint rég. Pár év, és kiforogja magát a dolog. A férfiak egy részének igen nehéz feldolgozni a gyerek születését.
Hát az a baj, hogy már nem vagyok olyan fiatal, 29 leszek lassan. Ezért is félek, ha nem sikerül, mert utána már szinte megöregszek és szeretnék még gyereket, egy testvérkét a kicsikémnek.
Köszönöm, még várok válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!