Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromról megállapította...

A páromról megállapította pszichológus, hogy agresszivitás lappang benne, eddig nem gondoltam erre, de most már kezdek félni. Volt más is így?

Figyelt kérdés

Bántalmazott valakit aki nagyon kihozta a sodrából, a delikvens majdnem elhunyt, még most is kórházban van. Párom állítása szerint nem direkt csinálta, jött a fekete köd...nem tudta magát kontrollálni. Én hiszek neki de kicsit félek, mi történik, ha megismétlődik? Jár orvoshoz de akkor is. Tudom, hogy nem akar ártani, ismerem, azért mentem hozzá, mert szeretem, velem mindíg jó volt!

Hogy küzdjem ezt le magamban?

2013. máj. 15. 10:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"Neki senki nem hányhassa a szemére amit tett ő már azért letöltötte a büntetését."

Szóval ilyet okos és érző ember nem mond. Azzal, hogy leülte valaki a büntetését nem "szűnt meg létezni" az, amit elkövetett. Mondj csak egy ilyet a megölt ember családjának, szerintem megkapnád a magadét érte.... Csakis azt tudnám megérteni, aki jogos önvédelemből ölt, de akinek a "piától elborult az agya" azt még véletlenül sem! Bocs kérdező az offért, már válaszoltam a kérdésedre, csak az ilyen okosság mindig kiakaszt.

2013. máj. 15. 16:46
 32/40 A kérdező kommentje:

Ma 16:08

Nagyon jól látod a dolgot, ugyan ígY gondolom én is!

"Segíts neki, hátha összejön a pszichológus dolog, de ha nem, akkor én biztos nem maradnék vele."

Pontosan ezt fogom tenni! Csak bennem van a para nagyon...

2013. máj. 15. 17:50
 33/40 anonim ***** válasza:
De van már ítélet?? Mennyi börtönbüntetést kapott?? Mert kizárt hogy súlyos testi bántalmazásért nem kapott semmit.
2013. máj. 15. 18:39
 34/40 anonim ***** válasza:
Hát én is félnék! Nem is tudom, mit tennék, a pszichológus mit mond, hogy lehet az ilyet kezelni?
2013. máj. 15. 19:55
 35/40 A kérdező kommentje:
Nincs még...én már nem tudom mi legyen...
2013. máj. 15. 21:36
 36/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, nem idiótázunk, én sem minősítelek ismeretlenül, nem ismersz. Jelentettelek. Mindenki másnak köszi a válaszokat!:)
2013. máj. 16. 08:29
 37/40 anonim ***** válasza:

Nézd Te továbbra is a bólogató válaszokat várod, hogy persze maradj vele és a félelmeddel kell valamit csinálni (mert biztos alaptalan).

Erre tényleg csak azt lehet mondani, hogy butácska vagy, maradj vele és majd pár év múlva gyarapítsd a családon belüli erőszak statisztikáját. Kutyából nem lesz szalonna. Nem hallottad még a mondást?

Ja töröltesd nyugodtan ezt a választ is :-) De attól még az igazság igazság marad.

2013. máj. 16. 17:40
 38/40 A kérdező kommentje:
A hangnem miatt töröltettem, persze figyelembe veszem az eltérő véleményeket is.
2013. máj. 16. 20:15
 39/40 anonim ***** válasza:
Téged biztos, hogy nem fog agyonverni, mert csak hosszas piszkálásra (esetleg több nap-hét) jött ki belőle az agresszió. Ha szeretet árad belőle feléd, akkor tuti nem fog bántani ezt hidd el. Ha eddig tudta magát kontrollálni a spontán inzultusok miatt, akkor nincs vész. Én is berágnék, ha hosszú ideje piszkálnának. Neked nem kell félned tőle.
2013. máj. 26. 14:57
 40/40 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én is, hasonló vagyok én is, nehéz kihozni a sodromból de akkor nem látok, nem hallok...de a férjem ellen sosem tennék semmit, ő se!
2013. máj. 27. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!