A páromról megállapította pszichológus, hogy
agresszivitás lappang benne, eddig nem gondoltam erre, de
most már kezdek félni. Volt más is így?
Figyelt kérdés
Bántalmazott valakit aki nagyon kihozta a sodrából, a delikvens majdnem elhunyt, még most is kórházban van. Párom állítása szerint nem direkt csinálta, jött a fekete köd...nem tudta magát kontrollálni. Én hiszek neki de kicsit félek, mi történik, ha megismétlődik? Jár orvoshoz de akkor is. Tudom, hogy nem akar ártani, ismerem, azért mentem hozzá, mert szeretem, velem mindíg jó volt!
Nem kell ütlegelni valakit hogy kórházba kerüljön,elég ha megtalálja vagy véletlenül eltalálja a testen lévő krízispontokat.Agresszivítás nagyon sok emberben van,ezzel nem mondott újat a doki.
2013. máj. 15. 11:44
12/40 anonim válasza:
Én biztos válnék. Semmi garancia nincs egy agresszív ember nem tud megváltozni! Szedhet elnyomó gyógyszereket (vagy nem szedi). Aztán majd bocsánatot kér?
2013. máj. 15. 11:47
13/40 anonim válasza:
Menj oda hozzá. Pofozd fel. Hordd le mindennek. Ha ezekután rádtámad, van okod félni!
14/40 anonim válasza:
Írod, hogy veled mindig jó volt.... És ki tudja garantálni, hogy ezek után is így lesz? Bármi konfliktusotok lehet... És ha akkor elborul az agya? Én is nagyon megijednék, ha a párod majdnem halálra verne valakit. Nem normális, hogy nem tudja kontrollálni magát. Vagyis inkább úgy írom, hogy betegség.
15/40 anonim válasza:
MEgkérdezhetem mióta vagytok együtt? Együtt éltek?
Szerintem lényeges a "veled mindig jó volt" érvényessége szempontjából.
Egyébként egyetértek azzal a durva módszerrel, hogy sértegesd majd pofozd fel, és ha nem akar bántalmazni utána, akkor esetleg megér egy esélyt. Mert ki tudja, milyen konfliktusotok is lehet a jövőben. Félholtra verni valakit, mert elborult...nem vicc és nem játék.
2013. máj. 15. 11:54
16/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez betegség és tudom, hogy bármikor megismétlődhet, de tudom, hol a határ. Ellenem még gesztussal sem fordult. 2 éve vagyunk együtt.
2013. máj. 15. 12:15
17/40 A kérdező kommentje:
Dehogy fogom ütögetni! Szoktunk játszani, birkózni de sosem fajult el, lefog de sosem indulattal, érzem mindig, hogy játék az egész. De épp ezért vagyok tanácstalan...nem tudom, hogy álljak ehhez magamban, csak azt tudom, hogy házastársként segítenem kell (es mert szeretem:))
2013. máj. 15. 12:18
18/40 A kérdező kommentje:
Még azt vettem észre hogy sokáig kell "sokkolni", hogy besokalljon, tehát szerintem hiába pofoznám, stb, nem csinálna semmit, lecsititana vagy megkerdezné, mi bajom van:D volt olyan bnője aki totál kiszipolyozta, hülyének nézte, stb, akkor se csinált semmit, egy poharat vágott a falhoz...
2013. máj. 15. 12:23
19/40 anonim válasza:
És a tárgyalás hol tart? mert hogy súlyos testisértés miatt börtönbe megy az biztos.
2013. máj. 15. 12:33
20/40 anonim válasza:
Addig rendben van, hogy te más kategória vagy...egészen addig, amíg el nem borul ismét valami miatt az agya. Akkor hidd el, nem fogja tudni azt nézni, hogy ki áll vele szemben, ki idegesítette fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!