Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromról megállapította...

A páromról megállapította pszichológus, hogy agresszivitás lappang benne, eddig nem gondoltam erre, de most már kezdek félni. Volt más is így?

Figyelt kérdés

Bántalmazott valakit aki nagyon kihozta a sodrából, a delikvens majdnem elhunyt, még most is kórházban van. Párom állítása szerint nem direkt csinálta, jött a fekete köd...nem tudta magát kontrollálni. Én hiszek neki de kicsit félek, mi történik, ha megismétlődik? Jár orvoshoz de akkor is. Tudom, hogy nem akar ártani, ismerem, azért mentem hozzá, mert szeretem, velem mindíg jó volt!

Hogy küzdjem ezt le magamban?

2013. máj. 15. 10:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Jó barátja? Nekem a barátaim nem ilyenek. Figyelj, bármit mond az illető, bármennyi ideig, hogy lehet annyira kiborulni, hogy majdnem agyonverje? Bántja a dolog, vannak érzései? Ne haragudj, nekem nagyon furcsa. Én tuti megkérdezném a másik félt is, ő hogyan látja a dolgokat.
2013. máj. 15. 12:46
 22/40 anonim ***** válasza:
94%

Majdnem halálra verte egy "jó barátját", akit állítólag nagyon szeret. Őszintén elgondolkoznék a kapcsolaton.

És a durva, hogy ez igazából még sokkal rosszabb, mintha egy ellenséget verte volna meg, akit teljes szívből gyűlöl. A halálraverés ténye ugyanúgy súlyos, de őt gyűlölte.

Viszont nem az ellenségét verte agyon, hanem a szeretett haverját!!

Szóval semmi garanciád nincs arra, hogy jajj téged szeret, sose bántana. Egyszer borul el az agya és ugyanúgy nem fogja tudni, hogy valójában nagyon szeret téged, csak abban a pillanatban gyűlölt.

Segíts neki, hátha összejön a pszichológus dolog, de ha nem, akkor én biztos nem maradnék vele.

2013. máj. 15. 13:13
 23/40 anonim ***** válasza:
Miért ragaszkodsz ennyire ahhoz, hogy veled kivételt tesz? Akit szeretünk azt nem bántjuk, ha mégis, akkor ott nagyon durva bajok vannak. Normális ember kerüli a halálos fenyegetettséget, de legtöbben a szeretett embert választják, hát szerintem ilyenkor úgy kell nekik, ha bajuk esik. Bár te ebből már nem tanulnál, mert a túlvilágról nehéz visszajönni...
2013. máj. 15. 14:12
 24/40 anonim ***** válasza:
24%
Hagyjátok már azt a szegény pasit! Az én páromnak egyszer elborult az agya a piától és megölt egy embert. Tudtam, hogy mit tett évekkel később mégis összejöttem vele és azóta is együtt élünk és azóta sem bántott senkit.
2013. máj. 15. 14:24
 25/40 anonim ***** válasza:
63%

14:24

És büszke vagy a párodra? Nem kéne.. MEgölt egy embert!! Ráadásul szándékos emberölés! Börtönben kéne rohadnia élete végéig.

Egyébként hasonlóan értelmes lehetsz, mint ő, látva a 45%odat..

2013. máj. 15. 14:29
 26/40 anonim ***** válasza:
49%
Neki senki nem hányhassa a szemére amit tett ő már azért letöltötte a büntetését.
2013. máj. 15. 14:34
 27/40 anonim ***** válasza:

hányhassa.... hajaaaaaj. :(

Nem hát, a büntetés letöltésével már meggyónta igaz???? Okos lehetsz.

2013. máj. 15. 14:57
 28/40 anonim ***** válasza:
36%

Úgy látom ide csak azért járnak az emberek, hogy másokat elítélhessenek és kötekedjenek!!! Kíváncsi vagyok én az ő életükre.

Erre igaz a mondás: más szemében a szálkát sajátjában a gerendát nem látja meg.

2013. máj. 15. 15:07
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem ült érte eleget. Élete végéig ott kellene lennie.
2013. máj. 15. 15:56
 30/40 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Te vagy itt az első akiről érzem, hogy komolyan vette a jóban-rosszban, egészségben-betegségben esküt.

Ha a Párod valóban beteg, természetes, hogy szeretnél mellette kitartani és segíteni őt.

Pokoli nehéz lesz, de kívülállóként én nem mondanám, hogy azonnal hagyd el, addig amíg úgy látod, hogy Ő IS AKAR SEGÍTENI MAGÁN.

Ahogy leírtad, jár orvoshoz. Kérdés, hogy azért mert ő is érzi, hogy baj van és szeretne javulni, vagy azért, mert az ügyvédje ezt tanácsolta, esetleg kötelezővé tették neki.

Gondolkozz el azon, hogy mit látsz rajta. Valóban ki akar mászni a gödörből, vagy csak kötelességből teszi?

Ha az utóbbi, akkor én is azt mondom, hogy ne habozz, hagyd el, nem tudsz segíteni valakin, ha ő nem akarja és jó neki úgy ahogy van. Így legalább te nem sérülsz, fizikailag legalábbis.

Ha viszont a kedvesednek sem az előélete, sem a másokkal való kapcsolata eddig nem mutatott semmilyen agressziót (fontos, hogy ne csak arra gondolj, hogy veled milyen, apróságok is lényegesek lehetnek, például, hogy milyen reakciót mutat, ha idegen helyen bosszankodik valamiért), akkor érdemes támogatnod őt, és segítened, hogy normalizálódjon az élete. Így is nehéz lesz piszkosul, az ő hibájából elkövetett dologért ketten szenvedtek meg.

Kitartást, és gondolkozz!

2013. máj. 15. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!