Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek valami ötlete?

Van valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
A szüleim már régen elváltak,én anyukámmal élek (16/L),apa százezret keres,egyedül él,anya nem dolgozik,meg nemis tudna,mert rossz a lába,hatvanezer a nyugdíja,apukám nyolcezret küld gyerektartásra,és minden nap két doboz cigi,meg minden hétre egy cigarettatöltő....Ha anyukámtól kérek zsebpénzt a suliba,vagy szükségem lenne valamire,szó szerint van hogy inkább nem eszek reggelit,de nincs pofám kérni tőle:-S Mert tudom hogy nincs pénze..A nővérem már nem velünk él,de most ő felmondott a munkahelyén,és ma adott egy ezrest anyának,de az valószínűleg nem lesz elég ameddig nem kap pénzt.Hitelt má vettünk fel régen,de szerencsére kiment,igy nem terhei külön az is....Multkor felhívtam aput,hogy ha tud akkor adjon egy ezrest,vagy valamennyit,hogy ne legyünk pénz nélkül.Erre ő azt mondta a telefonba,hogy "ne b*sszál má ki velem,nekem sincs"....................:-( Most mit csináljak,idegesít hogy ez a helyzet,mindig csak erről van szó,minden problémának ez a forrása,és zavar hogy nem tehetek semmit:-(
2009. okt. 1. 18:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
ketten nem tudtok 140ezerből megélni? ne cigizzen anyád. te meg kérj tőle, ne félj. ha elb@ssz@ cigire, akkor neked is ad! ha nem, költözz apádhoz
2009. okt. 1. 18:38
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
68 az a 104!
2009. okt. 1. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Bocs:140
2009. okt. 1. 18:41
 4/15 A kérdező kommentje:
..apa cigizik,nem anya..és külön élnek a szüleim....anyám bevétele nem éri el a százezert..és elég sok kiadás van..a suli,a kaja,a számlák....te belegondoltál ebbe mi marad havi hatvanból? biztos nem ennyid van,hogy csak igy mondod,...:-S.....
2009. okt. 1. 18:42
 5/15 A kérdező kommentje:
amugy elég rossznak tartom,hogy apu azt mondja h nincs pénze,de cigarettára van,inkább nekem adna valamennyit suira,mert ő legalább dolgozik,de nem,inkább kérjek anyámtól,akinek fizetések után alig marad valamije....még én érzem magam rosszul,ha bármelyiknek is kiniytom a szám:-S
2009. okt. 1. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
ne haragudj félreértettem a kérdésed! azt hittem anyukád cigizik és 60 ezret keres, apukád meg 80 ezret küld. de most látom, az csak 8. ne haragudj!
2009. okt. 1. 18:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem haragszok:-)
2009. okt. 1. 18:50
 8/15 A kérdező kommentje:
am ha nyolcvanezret küldene,akkor nem is lenne probléma,csak neki lenne problémája Xd de ez hülyeség,meg ilyent nem is akarok....
2009. okt. 1. 18:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

De igen, tehetsz!

Segits! Délután, vagy este tudsz kisgyerekre vigyázni, hétvégére valami munkát találni, nem sok, de a semmitől jóval több, igy nem kell anyukádtól kérni.

2009. okt. 1. 18:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen,csak a helyzet az,hogy reggel fél ötkor kelek minden nap,hatkörül megy a buszom a suliba,délután ötre érek haza szintén..Nemhiszem hogy menne bármi is,hétvégente esetleg,de akkor anyunak szoktam segíteni itthon,meg nem nagyon van lehetőség semmire:-S
2009. okt. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!