Valakinek van valami kreatív egyedi ajándék ötlete?
Én, ha semmi ötletem sincs, és biztos tudom, hogy nincs neki, füstölőt szoktam venni valami szép füstölőtartóval :D
Hímezhetsz is neki képeket, könyvjelzőt, vagy szalvétatechnikával dobozkát is készíthetnél.
Szoktam még csinálni kollázst(montázst? Sosem tudom :D)
Szóval annak az a lényege, hogy keresek egy viszonylag semleges képet, amikre aztán ráragasztok mindenféle más képeket, képrészleteket (szóval meg photoshoppolom a la nature :)), és a végén mindig valami elvont, de ugyanakkor egyedi és rohadt jó kép jön ki :D
Az én barátnőmnek is hamarosan névnapja lesz (Réka), és nem igazán volt ötletem, mit adhatnék neki, de felmentem a www.meska.hu-ra, amit egyébként is szeretek, és találtam neki nagyon szép határidőnaplót. El is döntöttem, hogy érdemes ajándékozás előtt itt szétnézni, mert elég egyedi dolgokra is lehet bukkanni.
21/L
Ha szereti a hógömböt, ajánlom, hogy készíttess egy olyat amiben pl. egy közös kép van. Általában fotóstúdiókban is vállalnak ilyet, illetve a legtöbb olyan helyen, ahol pólóra, párnahuzatra lehet fényképet tetetni, vagy egyedi fényképes naptárat készíttetni csinálnak ilyet is.
Egyedi, szép és beillik az esetleges gyűjteményébe. Jobb ötletem nincs.
Nőknek tök mindegy, mit veszel, örülni fognak neki, ha az alábbi két feltétel teljesül rá:
1. semmire sem jó
2. k*rva jól néz ki
Ha valami egyedit akarsz én csináltattam egyszer vászonképet fényképből. Ez olyan mint egy festmény, festővászonra készül. Szerintem elég kreatív ajándék.
Én itt csináltattam, nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!