Mit gondolnátok, ha egy fiatal (20 év körüli) normális kinézetű lányt látnátok vásárolni egy idősebb (70 év körüli) úrral?
Azért érthető az aggodalom. Egyik barátnőmet néha a saját apja feleségének nézik, amikor vásárolnak, vagy kajálnak valahol :D "és a kedves feleségének mit hozhatok?"
Nyugi, normális ember nem gondol ilyet, nyugodtan menj nagypapáddal.
szerintem te túl sokat lógsz GYIK en ha egy ilyen átlagos szituációból is már arra következtetsz h tuti mindenki elhord mindennek a hátad mögött...ne kombinálj bele mindenbe vmi hülyeséget
Az emberek nagyrésze ha lát két másik embert nem kezd el azok magánéleti dolgain gondolkozni
Én 26 vagyok, édesapám 64 éves. Rendszeresen megyek vele vásárolni, vagy akárhova... Sose érdekelt, mit gondolnak rólunk az emberek, ha együtt látnak minket, az apukám az apukám, sose lesz ciki vagy ilyesmi.
Néha elég furcsán néznek ránk, mert ugye én gyeden vagyok, a férjem napközben dolgozik, így ha apával megyek valahova, viszem a kisfiamat is, és az emberek szépen "összerakják" a dolgokat. Aki ismer, úgyis tudja, hogy az apukám, aki meg nem ismer, de ítélkezik, az annyit is ér.
Ne foglalkozz az emberekkel! 26N
valószínűleg azért jött ez elő nálam, mert mikor végeztem suliban jelentkeztem egy adminisztrátori állásra, ahol a fönök egy idős, nyugdíjas bácsi volt....csak aztán kiderült róla hogy a vén kecske szeretné megnyalni a sót, (persze miután visszautasítottam már nem kellett mennem dolgozni)
és azóta egyszerűen kellemetlenül érzem magam ha a nagyapámmal egyedül megyek vásárolni és nincs ott másik unokatesom (mert nagyapám se olyan botra támaszkodós tipus, meg nem mondaná az ember hogy lassan 75 lesz.)
az is hozzá járul a dologhoz hogy az általános iskolás és középiskolás osztálytársaimnak köszönhetően kissé "paranoiás" vagyok, és -sajnos- sokszor derült már ki hogy nem gondoltam rosszul mikor ugy éreztem hogy xy-on kibeszél éppen a "hátam mögött"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!