Most ezért én adjak pénzt nővéremnek?
Ma reggel feküdtem az ágyamba, de már ébren voltam amikor meghallottam hogy nővérem hangosan káromkodik egyet. Aztán elkezd telefonálni, gondolom a pasijával, és ezt monndja neki: A takaród alatt volt a tabletem, én meg nem vettem észre, és amikor megágyaztam leestett a tablet, és betört a kijelzője...
Azért hallottam mert vékonyak a falak, és nővérem ezt sírva mondta hangosan..
Ezután egy újabb beszélgetés, ezúttal anyummal, akinek ezt mondta:
Épp indultam felkelteni öcsémet (engem), amikor kicsúszott a kezemből a tablet és összetört.
Én meg ugye nem aludtam, ezt végig hallottam és így nézek, amikor benyit nővérem, és kiabál velem hogy keljek fel és tanuljak az érettségire, mert miattam összetörte a tabletjét, és legszivesebben velem fizettetné ki. Nem szóltam semmit. Aztán később még hívta aput is, neki is úgy mondta hogy épp hozzám indult, aztán barátnőjével is beszélt, neki márr szó szerint azt mondta, hogy az én hibám mert hogy én fél 1kor még alszom (11.40-kor jött be hozzám), és mondta hogy jövő héten érettségizem és fel akart kelteni hogy tanuljak, és hogy egy hülyegyerek vagyok mert nem fogom fel hogy tanulni kéne.. ehez csak annyit hogy minden nap megtanulok egy tételt,de szóbeli még több mint egy hónap. nem értem miért szzinezi ki ennyire..
Szerintetek most fizessek neki?
Had fetrengjen már 11kor az ágyban,ő tudja.
Én is úgy tutam csak tanulni hogy aludtan délig,kaja,mozgás,stb,este 6tól hajnal 3-4ig tanultam,akkor volt csend,akkor fogott az agyam.
fizetni dehogy fizess,ő volt béna.
Érettségi előtt állsz és azon agyalsz, hogy fizess-e ebben a helyzetben a nővérednek? Komolyan mondom, hogy nem értem, hogy hogyan fordulhat meg egyáltalán ez a fejedben.
Nem te törted össze, nem a te hibád. Egyébként meg mindenki tudja, hogy mi a kötelessége. Ha te úgy gondolod, hogy fel tudsz készülni úgy is érettségire, hogy csak délután tanulsz, akkor az a te döntésed.
Nem kellene, hogy a nővéred így anyáskodjon feletted. Állj a sarkadra!
Abszolút nem értem, mi az összefüggés az érettségi, a sokáig alvás, és a tablet között...
Persze nem kell kifizetned, dehogy is.
Összefüggéseket hiába kerestek, nem ez az első ilyen eset. Multkor anyum gépén volt telepítve egy program, aztán amikor nővérem kérdőre vont ott kötött ki, hogy mért nem rakok rendet a szobámba...
De visszatérve.. csak belegondoltam, hogy mi van ha jófejségből akart felkelteni.. de nekem szerintem sincs sok közöm hozzá... kiváncsi vagyok szüleim mit mondanak ha hazaérnek, és ha engem akarnának felelősségre vonni, akkor elmondom nekik hogy kivel milyen telefonbeszélgetést folytatott..
Egyébként szerintem azért nem akarja az igazi tórténetet (ha az az igazi amit a pasijának mondott), mert tegnapelőtt költöztek be, és szerintem nem akarja, hogy a pasijára nehezteljenek vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!