Nálam a párom szekrényére van kint egy fénykép album, ami az exével készült egy alkalomkor. Szerintetek ez gáz? (Láttam egy kérdést itt ahol ilyet taglalnak)
Volt itt most egy kérdés, ahol a lánynak nem tetszik hogy a párja gépén van fent vmi mappában 5-6 kép az exxel töltött időkről. Őt nagyon lehurrogták sokan, hogy miért zavarja ennyire. Az én esetemben a párom szekrényén van ott egy fényképalbum, (elég nagy), ami az ex-asszonnyal készült. (Szerelmes album, vmi nyaralásról)
Titeket ez zavarna?
Igen, zavarna. És bunkóság, hogy nem rakta el.
Volt egy barátom, mikor nála voltunk, az ágyból épp az esküvői képét lehetett látni, a szemközti falon volt, kinagyítva, keretben... De vége is lett.
Nem kell kidobni, én sem dobtam ki semmit, én is elraktam képeket, rengeteg levelet. Nem olvasgatom, az igaz, de az a múltam része. Az igazi emlékek úgyis a fejemben vannak, azokat sem lehet kidobni.
Én írtam, hogy igen, zavarna, én sem tartogatom az exeim képét, lezártam a múltam, új életet kezdtem, ferjhez mentem, pont. Nem tudom, mi volt ebben olyan lepontoznivaló, biztos nem tetszik a pofaszerkezetem az embereknek, de nem baj.
Én az ilyen nem igazán díjazom. Vagy az ex, vagy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!