Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt mire véljem?...

Szerintetek ezt mire véljem? Ti hogy reagálnátok erre? Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
A férjem nem áll ki mellettem, ha pl egy lánnyal egyszerre mennek WC-re műszak után és megkéri a férjemet várja már meg a WC előtt. Ő nem utasítja el, hanem direkt gyorsan végez és amikor szembe kerül újra a lánnyal, csak kifogásokat keres. Nem mondja meg kerek perec, hogy nős vagyok és nem fogok lányokra várni a WC előtt meg ilyenek.
2013. máj. 13. 20:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom én ezért annyira nem húznám fel magam. Nekem is van, hogy a munkahelyemen kihívok pasikat magammal kajázni mert nem akarok egyedül kimenni kajaszünetre. Ha épp előtte elugranak wc-re, kint megvárom őket és elmegyünk, eszünk egyet a többiek mellett és közben beszélgetünk, viccelődünk. Szoktam velük szórakozni, hülyéskedni de ennyi, nekem csak a szám jár, tudják, hogy nem vagyok kapható. Érdekes lenne ha kihívna valaki magával mondjuk, hogy várjam meg az ajtó előtt és azzal indítanék, hogy nem lehet házas vagyok! Hülyének néznének. :) Elég akkor közölni ezt, ha valakinek konkrét szándékai vannak. Esetleg be is hívná magával a wc-be, na akkor lehet, hogy azt mondanám, hogy ne haragudj de férjem van, nem szívesen tenném, nem akarom a pletykát. Én van, hogy ellövök szexuális jellegű poénokat is, de sosem engedem, hogy valaki hozzám nyúljon, nem engedek a csábításnak sem, ha már valaki mondjuk elhív vacsorázni akkor közlöm, hogy nem mert házas vagyok. Rólam tudják a munkahelyemen, hogy csak viccelődöm ha olyat is mondok, tudják, hogy nem vagyok kapható. Ezt a határt kell meghúzni és nincsen gond. Lehet ezeket úgy intézni, hogy mások értsék mi fér még bele és mi nem.
2013. máj. 13. 21:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a hetes válaszolónak abszolút igaza van! A foglalt félnek kell jeleznie, hogy foglalt, hiszen nincs a homlokára írva. Én is úgy vélem ha valaki független, rámozdulhat bárkire, onnantól a párkapcsolatban/házasságban élőnek kell kimondania a nemet. Ennyi a lényege, ilyen egyszerű. Az én férjemet is felhívta a lakására egy csaj a munkahelyéről, akit akkor nemrég vettek fel, Ő pedig megvárta a műszak végét és mondta, hogy ne haragudj de nem lehet. Utána a hölgy megkereste facebook-on, látta, hogy házas tovább nem zaklatta. De a férjem is azt mondta, amikor látta, hogy kicsit érdekesnek tűnt számomra, hogy felhívta a lakására szexelni, hogy nincs a homlokomra írva, hogy feleségem van. Igazat adtam Neki. A lényeg, hogy visszautasította, onnantól a másik fél szándéka mellékes!
2013. máj. 13. 21:20
 13/28 A kérdező kommentje:
Ja és még annyival is kiegészíteném, hogy hazafele menet a buszon is ráakaszkodott és mellé ült.
2013. máj. 13. 21:21
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Öö, az már felhívás keringőre, ha valaki vár valakit a WC előtt?
2013. máj. 13. 21:23
 15/28 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de mi van akkor ha mellé ül?? Nem a f*rkát fogata meg, nem az ölébe mászott bele, csak leült mellé. Még ha hajt is a férjedre, ha a férjed lekoptatja nincsen gáz. Max. ha az elutasítás ellenére is mászik rá, akkor már ellehet gondolkodni, hogy drasztikusabb módszerekhez folyamodjatok. De így ennyiből kiindulni, hogy mert leül mellé. Ahogy már írtam én is nagyon jó viszonyban vagyok a férfi munkatársaimmal, mindig is jobban kijöttem a pasikkal mint a csajokkal, szeretem őket, sőt van, hogy egymás mellett ülünk a buszon, elkacérkodunk de itt a vége. Egyikre sem mászok rá, mert többeknek van családja, nekem is van. Ők sem másznak rám, de ha másznának is nem hagynám. Ne parázd túl!
2013. máj. 13. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszadók, van itt egy beteg barátunk, akinek ma az ilyen jellegű kérdések a heppjei. (pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nézzük el neki.

2013. máj. 13. 21:27
 17/28 anonim ***** válasza:

Egyértelműen túl féltékeny vagy.

Mi abban a rossz, ha megkéri, hogy várja meg, ha kimennek közösen ebédelni. Miért várod el, hogy a busz két végébe üljenek?

Fogják közben egymás kezét? Smárolnak?

Nekem is vannak férfi kollégáim, akikkel jóban vagyok, együtt szoktunk ebédelni. Van mikor együtt megyünk koncertre, és a barátnőjüket is ismerem. A párom dettó.

A féltékenységeddel hamarabb el fogod üldözni a férjed, minthogy másik lány szemet vetne rá.

Tényleg, egyébként honnan tudod, hogy megkéri, várja meg a WC előtt? ;)

2013. máj. 13. 21:29
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

A férjem nem áll ki mellettem, ha pl egy lánnyal egyszerre mennek WC-re műszak után és megkéri a férjemet várja már meg a WC előtt. Ő nem utasítja el, hanem direkt gyorsan végez és amikor szembe kerül újra a lánnyal, csak kifogásokat keres.

és ezért miért is nem áll ki melletted a férjed????

nem akarlak bántani, de szerintem vedd be a bogyoidat, mert nagyon a házisárkány fázisában vagy a mentsruációdnak :)

2013. máj. 13. 21:29
 19/28 anonim ***** válasza:
58%
18 utsó mondatánál a pont, a hisztérikának:DD
2013. máj. 13. 21:34
 20/28 A kérdező kommentje:
köszöntem a pro és kontra válaszokat, ja és még annyit hogy nem vagy hisztérikás
2013. máj. 13. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!