Szerintetek ezt mire véljem? Ti hogy reagálnátok erre? Mit gondolnátok?
Kedves Válaszadók, van itt egy beteg barátunk, akinek ma az ilyen jellegű kérdések a heppjei. (pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nézzük el neki.
Egyértelműen túl féltékeny vagy.
Mi abban a rossz, ha megkéri, hogy várja meg, ha kimennek közösen ebédelni. Miért várod el, hogy a busz két végébe üljenek?
Fogják közben egymás kezét? Smárolnak?
Nekem is vannak férfi kollégáim, akikkel jóban vagyok, együtt szoktunk ebédelni. Van mikor együtt megyünk koncertre, és a barátnőjüket is ismerem. A párom dettó.
A féltékenységeddel hamarabb el fogod üldözni a férjed, minthogy másik lány szemet vetne rá.
Tényleg, egyébként honnan tudod, hogy megkéri, várja meg a WC előtt? ;)
A férjem nem áll ki mellettem, ha pl egy lánnyal egyszerre mennek WC-re műszak után és megkéri a férjemet várja már meg a WC előtt. Ő nem utasítja el, hanem direkt gyorsan végez és amikor szembe kerül újra a lánnyal, csak kifogásokat keres.
és ezért miért is nem áll ki melletted a férjed????
nem akarlak bántani, de szerintem vedd be a bogyoidat, mert nagyon a házisárkány fázisában vagy a mentsruációdnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!