Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen az első lépés?...

Mi legyen az első lépés? Hogyan kezdjem el az új életünk, hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Sok huzavona, nehézségek, vacilálások, ébren töltött éjszakák után elhatároztam, hogy elhagyom a párom. Sokszor játszotta el a bizalmam, hazudott, kijátszott. A bökkenő, hogy van egy fél éves kisfiúnk. Már egy ideje csak miatta maradtam, mert neki nagyon jó apja. De a kapcsolatunk haldoklott eddig is, és én több hónap küzdelem után most már feladtam. Undorodom tőle, idegesít, nem akarom, hogy közeledjen. Ma megint hazudott. Nincs bizonyítékom, de még ha nincs is igazam, az bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem tudok benne megbízni. Nagyon nem vagyok boldog, 25 éves vagyok és nem bírok tovább élni ezt az életet.

El szeretnék menni, de nem tudom, hogy hogy álljak neki. Albérletet kellene találni, a költözést leszervezni. Azt sem tudom, hogy melyik városban kellene lenni. Itt lenne szeptembertől félállásom, ami nagyon jó (amúgy is dolgoznék ősztől), olcsóbb is az albérlet, és a gyereknek is közelben maradna az apja, viszont szüleim, barátaim Pesten vannak, ami 200 km innen, a segítség pedig nagyon jól jönne.

Akik voltak ilyen helyzetben írnának? Mi legyen az első dolog: Szépen lassan költözködjek el, vagy hogyan? Gyerekkel hogy oldjam meg ezt szinte egyedül? A bántó, szapuló megjegyéseket kérem mellőzzétek, mert így sem vagyok túl jól. Köszönöm

2013. máj. 13. 18:15
1 2
 11/11 omba ***** válasza:

Bizonyára nyomós okod van a költözésre, ne hagyd magad meggyőzni, de ne is kapkodd el. Szépen nyudodtan (vagy ha tetszik: cinikusan) készíts elő mindent. A kisbabával tényleg nem lehet "ugrálni".

SOk sikert!

2013. máj. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!