Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok szomorú ez miatt vagy túlkombinálom az egészet?

Figyelt kérdés

Férjemnek 2héttel ezelőtt megvettem az ajándékát(ma van a szülinapja)otthagytam anyóséknál és megmondtam hogy szombaton hozzák ki.Ekkor jöttek felköszönteni.Mikor ideértek épp zuhanyoztam igy nem láttam hogy nem hoztak semmit,azt hittem anyós letette a szobába.Miután kikisértem őket akkor kérdeztem a férjem hogy nem hozott anyósom valami csomagot,mondta hogy nem,akkor esett le hogy nincs ajándék.

Szomorú vagyok e miatt hisz ma oda akartam neki adni az ünnepi ebéd után,de igy meg semmi se lesz.Férjem azt mondja túlreagálom,ez olyan mint a többi nap és majd elkapja jövő héten az ugyanolyan,szerintem meg nem.

2013. máj. 13. 08:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azert mondja, hogy nem fontos, mert nem akar megbantani. Kabd ossze magad es ne baxd el a szuletesnapjat a fancsali kepeddel meg a hisztizessel.
2013. máj. 13. 09:54
 12/18 A kérdező kommentje:

Anyósom hivott elnézést kért.

Mi a gyerekkel voltunk a boltba vettünk csokit,meg bögrét ajiba.Sütő beizzitva készül a torta.Lánykámnak lett egy jó ötlete csinálunk papircsákot apának..:)

Gondokról..hát igen,nekem jelenleg ez volt a legnagyobb gondom,szerencsés ember vagyok:)

2013. máj. 13. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Aji, ajikat......
2013. máj. 13. 11:07
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Itt pedig mennyi bunkó van....én is kétségbe estem volna ha a kedves anyósom nem hozná el amit megígért és így én nem tudnám meglepni a páromat.Persze,hogy szomorú voltál,mert szereted a férjed és szeretted volna viszonozni azt a kedvességet,meglepetés örömét amit te szoktál kapni.Én megértelek.Viszont ige,ez miatt ne szúrd el a napját,lepd meg mással :)

aji,ajikat....mi van ezzel,miért kellett külön ezt kiírni?A kérdezőnek ez a stílusa...és?elkapja....nekem pl ez megkapja,de mégsem szólom le....áhhh

2013. máj. 13. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:
tényleg találj valami elfoglaltságot ha ennyire unod magad! :) nők mit össze tudnak kombinálni?? fogod magad,elmész érte. ha nem akkor csönd! te cseszted el a szülinapját. nem elég h nincs ajándék,még duzzogsz is anyósékra,és a helyett h ünnepelnéd őt,nyavajogsz,de kibuszozni derogál mert esik az eső vagy mi. jaj szegény férjed
2013. máj. 13. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha én ilyen prioritásu gondjaimat kiirkálnám ide, velem lenne tele az oldal:)
2013. máj. 13. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak gáz a stílusa. Aji, ki beszél így? Egy hároméves?
2013. máj. 13. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Jogosan bizony. A férjed - a leírásodból kiderül - nagyon szeret adni, nagyon odafigyel rád, ami miatt neked úgy tűnik, erős bűntudatod van és folyton pedálozni akarsz a megfelelésért. (Pedig nincs miért: elég két puszi is és egy köszönöm is.)

Anyóspajtás nevelte ilyenné a fiát: ő csak adhat másoknak, de elfogadni neki nem szabad, vagy nem illik. Ezért mondja a férjed azt, hogy "nem számít". Hogyne számítana!

Anyósod tudta, hogy letetted az ajándékot, és megkérted, hogy ma hozza el hozzátok. Nem tette. Tessék szépen megadni neki azt, ami jár neki ezért és a jövőben magadnak intézni a dolgokat.

Biztos van a lakásodban olyan zug, ahol nem keresné a férjed az ajándékát, sőt, eszébe se jutna kutatni utána.

Legyen ez jó tanulság a számodra és tarts távolságot az anyóspajtástól, a saját érdekedben.

Szerintem menj el ma anyósékhoz és hozd el magad az ajándékot. Ott is meg lehet ám mondnai neki, rögtön, hgy haragszol rá, mert megígérte, és cserben hagyott.

2013. máj. 13. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!