Nagyon szomorú vagyok? Összecsaptak a felhők a fejem felett? Segitenétek?
Nagyon szomorú vagyok.Kezdődött mindez december 21.-én.
Rosszul lettem,azt hittem,hogy összesek.Még vizsgálnak,de valószinű pánikbetegségem van.Munka nélkül is maradtam.
Pénzt csak nehezen tudjuk beosztani.Hivtak már dolgozni,de ott a munkabeosztás nem felel meg.2 kislányunk van.
Csak az a megoldás,hogy a férjem kimenyjen külföldre melózni.De akkor elmegy az egyetlen támaszom,a mindenem.
Vannak szüleim,de jobb igy külön.Nagyon gyenge vagyok,
rossz a lelki állapotom.Félek a jövőtöl,a mindentől.
A betegségektől....ugy érzem,hogy néha nem birom tovább...
Szia,
kitartást kívánok neked, a gyerekek miatt muszáj is.
Bízz benne, hogy jobb lesz idővel.
Próbálj nyugis dolgokat csinálni, amitől jobb kedved lesz pl.
Pedig össze kellene szedned magadat, mert van egy közös célotok a családotokért. A férjed vállalja a külföldi munkát, ő ennyit tesz hozzá a közös cél eléréséhez. Neked pedig annyit kell, hogy itthon neveled a gyerekeket, és tartod benne a lelket, amíg kint van.
Te egyszerűen félsz a saját lábadon állni, és önállóan létezni, azért menekülsz a betegségbe. Ezt most nem engedheted meg magadnak, mert rád is szükség van ahhoz, hogy boldoguljatok. Tessék úgy viselkedni, mint egy kétgyerekes felnőtt nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!