32 évesen újrakezdheti még az életét egy nő? Vagy már vén banya és nyugodjon bele abba, ami van?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki mert belevágni ilyen korban és kilépni a már jól bejáratott, de silány élethelyzetéből? (házasság, munka, stb.)2009. okt. 1. 08:37
21/23 A kérdező kommentje:
Ez természetes. A gyerek az első. Nálunk nem az a baj, hogy a férjem ilyen meg olyan. Csak ... talán az, hogy a gyereke miatt mentem hozzá. Talán el kéne fogadnom akkor, hogy így döntöttem. Látom már, hogy nem fogalmaztam meg pontosan a helyzetem, de talán még magamnak sem. Éppen azért érezném magam rosszul, mert a férjem egy tök rendes ember, és a gyerek is imádja. Hát ez van.
2009. okt. 1. 15:14
22/23 A kérdező kommentje:
Elütés volt, bocsánat. A közös gyerekünk. Szóval azért, mert teherbe estem na.
2009. okt. 1. 15:15
23/23 anonim válasza:
Ez olyan, mintha én írtam volna a kérdést 10 évvel ezelőtt.
Ugyanezek a gondolatok forogtak a fejemben, féltem az ismeretlentől, a felelőségtől, attól, hogy rossz anyának fognak tartani, ha kilépek a házasságból.
Most, 10 év elteltével azt mondom, hogy IGEN, jól döntöttem, hogy akkor otthagytam a férjem.
Azóta kialakítottam az egzisztenciámat, jó állásom van, jobban élek nélküle, mint vele, a gyerek elég tűrhetően viselte az egészet (nemrég mondta azt, hogy igen, megértette, hogy akkor miért hagytam ott az apját). Az igazit még nem találtam meg, de én ezt még 42 évesen sem adom fel!!!!!
32 vagy? Csitri.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!