Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 évesen újrakezdheti még az...

32 évesen újrakezdheti még az életét egy nő? Vagy már vén banya és nyugodjon bele abba, ami van?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki mert belevágni ilyen korban és kilépni a már jól bejáratott, de silány élethelyzetéből? (házasság, munka, stb.)
2009. okt. 1. 08:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Semmiképp nem vén banya, de az, hogy mernék-e belefogni egy új életbe azon múlna, hogy milyen a régi...mit értesz azon, hogy silány élethelyzet?
2009. okt. 1. 08:42
 2/23 A kérdező kommentje:
Igazából talán túlzás, hogy silány....Csak olyan szürke. Jó házasság - szerelem nélkül. Munka - hivatás nélkül. Élet - élmények nélkül. Ilyesmi. A gyerekem a legjobb az egészben. :))) De ennyi elég lenne???
2009. okt. 1. 08:45
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Akiben van spiritusz, még 50 évesen is mer újrakezdeni (nem egy ilyenről tudok), akiben nincs, már 20 évesen is lehajtott fejjel menetel a vágóhídra. 32 évesen tök fiatal vagy még, ha néhány ember levénbanyáz, az csak őket minősíti, ne vedd magadra. Tudod: ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja :) Nem jó, ha a nők ennyire hagyják ledegradálni magukat... igenis ugyanolyan értékes ember vagy 32, 42, 52, sőt 92 évesen is, mint egy húszéves (sőt lehet, hogy még értékesebb is)!
2009. okt. 1. 08:49
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen bármikor lehet újra kezdeni mindent.A kérdés,hogy megéri-e?Ha csak azért akarsz váltani mert ellaposodott a házasságotok,nem ég már olyan hevesen a szenvedély tüze mint rég,akkor nem ajánlanám a biztosat felrúgni,főleg ha gyerekeitek is vannak.Ha visszafordíthatatlanul megromlott a házasság,akkor viszont ki kell lépni.De ez nem annak függvénye kell legyen,hogy hogy tudnád mással újra kezdeni.Azt nem írtad,hogy jelen van-e harmadik,aki esetleg előidézte a gondolatot a változtatásra.Házasság ügyben én mindig azt mondom,hogy jól meg kell gondolni mit teszünk.Ha gyerekeink vannak akkor mégjobban,és az Ő érdekeiket kell az első helyre tenni.Ápolni kell a kapcsolatot,mert a legnagyobb szerelem is elmúlik tönkre megy idővel ha nem tesznek érte.Kár abban bízni,hogy mással majd a sírig tart a szenvedély,mert nem így van.Ha nem ápoljuk a kapcsolatunkat,ha nem jó a kommunikáció 2 ember között az tönkremegy előbb-utóbb.Munkát bármikor lehet váltani ha megéri.De nem árt ebben sem körül tekintőnek lenni.
2009. okt. 1. 08:54
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
De azért gondold át a dolgokat, mert sokan vannak úgy, hogy nem jónak érzik, aztán később sosem érik el ugyanazt a szintet. Ha jó egy házasság, nincsenek viták, akkor rajtad is múlik, hogy színesítsd...bár szerintem nem lehet az a házasság olyan jó, ha egyből a váláson, új életen gondolkozol.
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Második vagyok:

Hát, ha csak a gyereked a jó az életedben, az nem biztos, hogy ideális... ő előbb-utóbb felnő, és a saját életét éli, és akkor neked nem marad semmi. Szerintem mindenképp próbálkozz változtatni, megéri! Mit veszíthetsz? A hivatástudat nélküli munkádat, a szerelem nélküli házasságodat, az élmények nélküli életed? Ugyan már! Meg a gyerekednek is jobb, ha azt látja, hogy az anyukája boldog / vagy tesz azért, hogy boldog legyen.

7/23 anonim ***** válasza:
97%

Én 32 évesen váltam a párom hibájábol (ö csal meg és akkoriba 2 és 5 évesek voltak a gyerekek)

1.5 év mulva találkoztam a jelenlegi párommal, akivel már több mint 8 éve boldogságban élünk, ugyhogy ne add fel, igen is van még elötted jo pár év nem szabad magadra maradni!! A gyerek persze fontos az életben de egy társra is szükséged lehet!!!

2009. okt. 1. 09:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden rendben van, csak "szürke", akkor azt kéne felpezsdíteni valahogy. Egy következő kapcsolat, amiben bizakodsz, az is el fog szürkülni. Azt kéne megtanulnotok együtt, hogy lehet ezen változtatni. Ha kilépsz a kapcsolatból, az csak a felmerülő problémák kikerülése, nem megoldása.
2009. okt. 1. 09:07
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

09:07 vagyok

ehhez persze az is kell, hogy a párod ebben partner legyen. Nem mondom, hogy mindenáron maradj vele. De mindenképp meg kell próbálnotok és ha nem megy, utána gondolkozni, hogy mi legyen

2009. okt. 1. 09:11
 10/23 anonim ***** válasza:
92%

09,00-nak üzenem.

Jó neked,hogy a válásod után gyorsan rátaláltál az igazira,de nem felejtsd el,hogy nem mindenkinél lesz happi end.Sokan vissza sírják a régit,nagyon megbánják a rossz döntésüket.Nekem a válásom után majdnem 7 évet kellett várnom a férjemre.Pedig én fiatalon váltam el,de már majdnem lemondtam arról,hogy valaha még lehetek boldog,hogy szülhetek,hogy találok olyan férfit akivel valóban együtt akarom leélni az életem.Szerencsémre megtaláltam,de ha pár évvel később találunk egymásra akkor most nem lennének a gyönyörű gyerekeink,mert én már 35-40 évesen nem vállaltam volna,hogy szülök.Ezt nem lehet előre tudni sajnos.Persze ha rossz a házasság válni kell,de attól függ mit tartunk rossznak.Csak megvolt a szerelem a házasságkötéskor,valamiért csak együtt vannak,valamiért neki szült gyereket...stb...

Ezt miért nem lehet vissza hozni?Nem azt írja,hogy rossz lenne,hanem ellaposodott,erről Ő is tehet!Mással is így lesz pár év múlva,ha nem ápolják,ha nem tesznek érte semmit.Szerintem sokan azt sem tudják mit akarnak,úgy képzelik az egész életük egy nagy vibrálás tele minden jóval boldogsággal.Nem tudják sokan megbecsülni amijük van,mert semmi nem elég jó nekik.Mindig másra vágynak.Vannak milyen örökké elégedetlen emberek,akik csak akkor becsülnék meg az életüket amikor már elvesztették kiléptek,és sokkal rosszabb jött azután.Akkor már van viszonyítási alap,akkor tudná már értékelni amit régen nem tudott.Sokan akkor jönnek rá,hogy egyszerűen csak tenni kellett volna érte,hogy a régi jó legyen.Teszem fel elválik a kérdező,rátalál a nagy szerelemre,vagy amit annak hisz.Kiderül pár rápazarolt év után,hogy egy szörnyeteg,aki pokollá teszi az Ő és a gyereke életét.....mert ugye honnét tudja,hogy jobbat talál?Aztán majd esetleg ha az elhagyott férje meg boldog lesz mással,akkor üti meg a guta.

Nem szabad szerintem ennyire önzőnek ennyire negatívnak lenni.Én azt javaslom,hogy próbálja először rendbe tenni az életüket,aztán ha valóban nem megy akkor váljon.

Munka terén meg mindenki csinálja azt,amit az érdekei kívánnak,ami mellett jut idő a családra a gyerekekre.

Lehet tanulni,színesíteni a munkát,vagy váltani.

2009. okt. 1. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!