Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem 17 éves húga kikezdet...

A férjem 17 éves húga kikezdett velem, hogy kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Fogalmam nincs, hogy mit mondjak neki, hogy abbahagyja a baromságait. Nem merek szólni sem a férjemnek, sem a szüleinek, mert egy világ dőlne össze bennük, hiszen a szemük fénye a kislány, de én már nagyon megalázónak érzem a helyzetet. Még csak kerülni sem tudom, mert nálunk lakik hétköznap, hogy ne kelljen ingáznia az iskolába.

2013. máj. 12. 15:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
63%

Olvasom itt közben a válaszokat. Remélem ezt nem törlik ki, egy korábbimat kitörölték, pedig semmi obszcén nem volt benne.

Valóban diszkrétebb lett volna a csajszikával négyszemközt beszélni, mint bekonfrontáltatni a bátyját, de ha már ez van, akkor ez van. Szóval minden csoda három napig tart. Hamar le fognak nyugodni a kedélyek, ha a kislány kérdőre von, megmondhatod, hogy annyira megbotránkoztatott a dolog, hogy nem tudtad magadban tartani. Vagy azt is bekamuzhatod, hogy az ő érdekében szóltál, inkább így derüljön ki, családtagtól, mint egy vadidegentől. Mondjuk mostantól utálni fog a kiscsaj, arra készülj fel.

2013. máj. 12. 21:23
 22/36 sameths válasza:
89%

Nos, én leszbikus vagyok...szóval, van erre rálátásom.

Ha a lány igazán, tényleg leszbikus, nem pedig divat-leszbi, akkor azt úgyis megtudja a családja így vagy úgy. Ne legyen lelkifurdalásod, amiért elmondtad a férjednek. Nyilván, ha nem akarta volna, hogy kiderüljön, nem a családon belül udvarolgat. A homofóbia pedig el fog múlni, ha a családon belül lesz valaki "más". Egyébként pedig tanulja meg, hogy:

a) nem így kezdünk ki valakivel (legyen az leszbi, bi vagy heteró)

b) nem lövünk házinyúlra...a sógornőjére főleg nem! Nem lehet valami testvérharc a dologban? Hogy az ő bosszantására csinálta?

c) meg kell tanulnia a határokat.

Remélem, elcsitul a helyzet. Neked elsősorban a házasságod kell szem előtt tartani, a családi szennyest majd megoldják a többiek.

2013. máj. 13. 08:43
 23/36 anonim válasza:
81%
mostmár biztos kerülni fog a lány
2013. máj. 13. 11:23
 24/36 anonim ***** válasza:
25%
A 13-ast lepontoztátok -pedig alapjában ez volt a célja: irigyeli a "státuszodat" - a bátyját és megkezdte rohasztani a kapcsolatotokat - és lám, milyen gyorsan meg is indult.. Vágjátok ki, mint hasas macskát szrni. Amíg nem késő.
2013. máj. 13. 11:33
 25/36 anonim ***** válasza:
elmondod mi volt?
2013. máj. 13. 13:38
 26/36 anonim ***** válasza:
49%

Nekem csak az nem tiszta, hogy miért abból indul ki mindenki, hogy itt egy heteró hűséges feleségről van szó? Ez sehol nem lett leírva. Velem bárki akarna diszkréten kulturáltan kikezdeni, ha én nem vagyok rá vevő, nem verne ki tőle a víz. Jó lenne, ha az emberek magukba néznének és nem másokat köpködnének!

Kedves kérdező tedd meg, hogy legalább magadhoz őszinte vagy! Hogy érintett téged a közeledés? Csak azért volt kellemetlen, mert el akart csábítani a férjed húga, vagy azért is mert nem várt hatással volt rád a közeledése? Mert, ha az előbbi a helyzet, akkor egy őszinte beszélgetéssel meg lehetett volna oldania a dolgot. Hisz te írtad, hogy normális a lány.

Igen, valószínű előbb utóbb kiderült volna a családban, hogy leszbikus, de nagyon nem mindegy, hogyan derül ki. Joga van hozzá mindenkinek, hogy maga közölje a szeretteivel az ilyesmit és maga döntse el, mikor és milyen formában. Ne legyél benne biztos, hogy nem lesz tőle nagyobb baja! Ő még kiskorú. Láttam már nem egy esetet, amikor nagyon durván elfajultak a dolgok a gyerek Coming outja után. Sok bigott homofób ember van, aki nem nézi még a saját gyerekét sem, ha az elveiről vagy a félelmeiről van szó. Vajon van-e valaki a környezetében ennek a lánynak, akiben megbízhat, akitől segítséget kérhet, ha saját családja ellene fordul? Könnyű pálcát törni fölötte. Azt nem látja senki, hogy ő még csak egy gyerek? Ki az aki sosem hibázik, akár a felnőttek közül is?

2013. máj. 14. 12:11
 27/36 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, nem kell bebeszélni, hogy a kérdezőnek lennének hajlamai. Minden leszbi többet lát a dolgokba, mint amik igazából.

Igen is kiverheti a víz attól, hogy ilyen ajánlatot kapott, hiszen ez több szempontból is durva helyzet, amire az ember nem tud egy mosollyal reagálni.

2013. máj. 14. 12:51
 28/36 anonim ***** válasza:
77%

Oké, de leült vele ezt nyugodtan megbeszélni? Vagy csak bepánikolva agyal azon, hogy mit kéne csinálnia?

Szerintem én megmondanám neki, hogy:

1. Szeretem a bátyád, senkivel nem csalnám meg

2. Ráadásul nem vagyok leszbikus

3. Nem szeretném ha elfajulna a helyzet, mert a saját lakásomban szeretném jól érezni magam, de ha te huzamosabb ideig nem bírsz ezen a vonzalmon túl lépni, és ezt érezteted, beszélnem kell erről a férjemmel

4. Azt, hogy a szüleiteknek elmondjuk, el szeretném kerülni, de ha a bátyáddal együtt se tudjuk megoldani ezt a dolgot, akkor meg kell indokolnunk, hogy miért nem lakhatsz itt hétközben (hiszen nem akarom rosszul érezni magam az otthonomban)

És ne azon legyél szerintem megbotránkozva, hogy leszbikus, hanem szimplán azon, hogy bepróbálkozott nálad. Mennyivel lenne jobb ha az öccse lenne? Semennyivel...

Sok sikert, remélem rendeződik az ügy :)

2013. máj. 14. 14:28
 29/36 anonim ***** válasza:
66%

28-as vagyok

Most látom, hogy későn írtam és ezt szerintem nagyon elszúrtad...már ne haragudj

Nem tudom hány éves vagy,de nem sikerült éretten kezelned ezt a helyzetet. Valószínűleg sikerült a csajnak pár nagyon kemény évet szerezned...

Megírod, hogy a férjed sajnos nem értené meg, homofób...aztán meg, hogy megmondtad neki és most őrjöng. Mindjárt jön a következő kérdés, hogy mit kezdjek a lelkiismeretfurdalásommal, a férjem hugát kidobták otthonról stb stb.

2013. máj. 14. 14:35
 30/36 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miért kezditek el támadni a Kérdezőt. Ti biztos mindent, úgy csináltatok volna ahogy most leírtátok...valószínű.Ráadásul a válaszadók többsége arra biztatta, hogy szóljon a férjének, Ő megtette. Most meg már hibás? Meg minek kell védeni a leányzót? Csak azért mert leszbikus? Na nehogy már! A bátyja feleségét szemelte ki magának, ez akárhogyan is nézem eléggé felháborító.(Mielőtt még azzal jönnétek, hogy homofób vagyok nem vagyok az, heteronál is épp ugyan olyan undorítónak találom ezt) Szóval szerintem pontosan tudta mit csinált, hát viselje is a tette következményét.
2013. máj. 14. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!