Ha van 3gyereked, és egyiktől sem lenne unokád, mit éreznél?
A szüleim: 62/F , 57/L.
Nincs unokájuk, és nem tudom mit gondolnak.
Egyébként, én kései gyerekük vagyok, pár ember néha azt hitte hogy az unokájuk vagyok, de a gyerekük.
Nővérem 38éves, kb. 10éve házas, de egyáltalán nem akar gyereket.
Bátyám 36éves, nem akarja senki mellett se elkötelezni magát, alkalmizgat/ lúzer.
Én 20éves vagyok és homokos..:S tehát nekem alapból nem is lesz asszonyom/ gyerekem...
Ő, én picit úgy érzem, hogy el lehetünk átkozva/ sajnálom hogy ez az ág ki fog halni...
Nem tudom, mert még soha nem voltam nagyszülő korú szülő.
Egyébként azt tudod, hogy a szüleid épp a saját főztjüket eszik?
Mindkét testvéred komoly érzelmi-párkapcsolati gondokkal küszködik, nálad pedig kőkeményen elszúrták a maradékot is. Az azonos neműek szeretete férfi esetében nagy százalékban arra vezethető vissza, hogy anyuka csúnyán rátepeledett a lelkére, és egészen kicsi korban.
Valószínűleg mindkét testvéred hasonló problémákkal küzd, csak ez másként jelenik meg náluk.
Szerintem ne foglalkozz velük. Élj úgy, ahogyan tetszik neked, és hagyd, hogy a testvéreid is úgy éljenek, ahogyan akarnak. A szüleidet pedig egyáltalán nem szabad és nem is kell sajnálni. Azt aratják, amit vetettek.
" Ekkor teremtettél teljes értékű utódot."
Magyarán ha a gyermeked nemzésképtelen vagy egyéb okból nem alapít családot, akkor ő egy selejt. Gratulálok, remek anya/apa lehetsz. Az ilyeneket kellene ingyen nemzésképtelenné tenni...
El kell fogadni. Nem mindenki tud jó szülő lenni. Most ez lehet rémesen hangzik, de tényleg így van. Ezen az oldalon is nem 1-2 nőtől olvastam, hogy ő egyszerűen nem vágyik az anyaságra.
Nem kell belőle nagy ügyet csinálni, hisz van 3 gyerekük, akikkel törődhetnek, akiknek segíthetnek. Nem csak attól lesz jó 1 család, ha kis gyerek születik.
Én csak példát tudok felhozni.
A kereszt szüleimnek 2 fiúk van (egy 40 éves elvált férfi, aki a szeretője 3 gyerekével él együtt de Ő maga már nem akar gyereket és egy 30 éves akinek még soha nem volt barátnője). Keresztapámat nem igazán, viszont a keresztanyukámat nagyon bántja. Nem is szabad, legalábbis a gyerek témát inkább hanyagoljuk a családban mert egyből lehet látni rajta mennyire rosszul esik neki. Bár még ki tudja még mit hoz a sors, de azért remélem, hogy lesz nekik unoka. Mondjuk Ő világ életében oda volt a gyerekekért, imádja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!