Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A rövid, tömzsikezű és lábú...

A rövid, tömzsikezű és lábú lányok ényleg a régi cselédek leszármazottai?

Figyelt kérdés
És csak azért próbálnak jónősködni, mert sértettség van bennük, hogy az ő csdaládjuk nem nemesi vérből való?
2013. máj. 10. 22:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező! Akkor ellenpélda, remélem ez megfelel érvelésnek (te még egy példát sem hoztál fel..):

Gondolom nem cáfolod, hogy Viktória királynő ( Eduárd kenti és strathearni herceg, III. György brit király negyedik fiának egyetlen gyermeke) nemes volt, hisz kort is neveztek el róla (viktoriánus kor) és 64 évet ült Anglia trónján. Kérlek nézz meg róla egy fotót:

[link]

2013. máj. 11. 09:49
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

Haggyatok mar, a kislanyka nemesi szarmazasunak hiszi magat es mindenkit le kell neznie :)))

Jot rohogtem rajta, igazan szanalomra melto, ahogy probal okosnak es "nemesinek" tunni.

2013. máj. 11. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
Figyi, trollkodni te szoktál a válaszaiddal, amiknek közük sincs a kérdéshez. Ott nem háborodsz fel saját magadon?
2013. máj. 11. 11:18
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Persze! Ez így igaz! Épp ezért van, hogy a nővérem 180 magas és vékony (egy nemes leszármazottja) én meg alacsony, rövid tömzsikezű és lábú vagyok... Biztos cseléd leszármazott vagyok. Bár ugyanazok az őseink...
2013. máj. 11. 11:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én mamám szép volt, magas és vékony (akárcsak én). Ráadásul cseléd. És büszke vagyok rá, hogy képes volt elviselni ezt az életet és tisztességben felnevelte édesanyámat. Ma már semmit se számít a nemesi származás, csak egy jól hangzó név, semmi több. A legtöbb nemes emigrált Magyarországról, s akinek még mindig van vagyona (pl. a Pallavicini családnak), max nyaralni jön az országba.
2013. máj. 11. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell komolyan venni 😈 válaszait. Minden kérdéshez, amire válaszol, bunkózik és offol, szóval ez is csak egy trollkodás. Neki biztos ez az öröme az életben...
2013. máj. 11. 18:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Én magas, vékony, törékeny testalkatú vagyok és 100%-ban paraszti származású :D
2013. máj. 13. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!