A rövid, tömzsikezű és lábú lányok ényleg a régi cselédek leszármazottai?
Felteszel egy ostoba kérdést.
Az első értelmes válaszra azt írod, hogy nem hat meg.
A másodikra azt írod, hogy a kommentelő azt sem tudja mit beszél.
Inkább hallgatnál! Egyre mélyebbre süllyedsz. De szórakoztató a butaságod, és a harcias kiskakasságod.
Cselédstílus fúúúj jelentem a kis törpéket fúúúúj :D
Azért valld be, hogy téged sem az eszedért szeretnek..
Hiszen az egész csak genetika.. Mondjuk ha a genetika nem elég neked, akkor az idétlen kérdések helyett nem árt egy kis történelmet olvasgatni.. 2 okból is
1. Valami tudásra is szert tehetnél
2.. nézegetve a képeket rögtön rájönnél hogy nem számít hogy tömzsi vagy kicsi volt az illető. Volt aki királynő volt, volt aki nemes..
Láss csodát..
Medici Katalin francia királyné.. tömzsi asszonyság mégis királyné volt..
Neville Anna angol királyné (III. Richard neje. Kis tömzsi, kiskezű nő volt)
Vagy itt van III. Richard.. Ő meg erősen görbe gerinccel élt..
A #4 kommentben nincs elég érv?
Méghogy harag... Jókat röhögtem ekkorákat, mint rajtad.
Kérlek írj még!
Erről egy gyerekkori beszélgetésem jut eszembe apámmal. Mindkét szülőm alacsony, fekete hajú, sötét szemű.
Világéletemben hidegkedvelő voltam, 10 fokban is elég volt egy rövidujjú. Ezen felbuzdulva megkérdeztem apámat, hogy lehetnek-e norvég vagy svéd őseim. Mire apám félmosollyal:
-Persze, anyád és én is 180 centis, szőke, kék szemű emberek vagyunk, vitathatatlanul norvég az egész család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!