Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elégedetlenkedik mindig...

Miért elégedetlenkedik mindig a párom miért nem elég neki semmi és miért nem ért meg voltatok már hasonló helyzetbe és mi lett a vége hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
párommal 7 éve vagyunk együtt van egy 1 éves kislányunk és én itthon vagyok vele rendezem a ház tartást ahogy csak az időm engedi minden nap van főtétel amire szinte a gyerek mellet a dél elötöm el megy de délre mire jön kész az ebéd közben mosok mosogatok egyebek közben a gyerek hol ezért hol azért nyávog ebéd után elaltatom a gyereket utána újra mosogatás feltakarítom az étkezőt a nappalit stb és fel is ébredt a gyerek és délután vele vagyok egy kicsit játszunk közbe felporszívózok játék pakolás egyebek utána haza ér a párom akkor egy kv és megyünk a kertbe este meg azzal jön nekem hogy miért nem csináltad meg ez meg mért hagytad úgy azt mondtam hogy ezt is meg kell csinálni stb.. és mikor azt merem mondani hogy nem volt rá időm akkor azt mondja hogy persze mert egész nap itthon vagy nem csinálsz semmit
2013. máj. 10. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ilyen esetekben a legritkább az, hogy ténylegesen a porról lenne szó.

Valamiért feszült és ezt rajtad vezeti le. A probléma gyökerét keresd, ne a tünetet szüntesd meg.

2013. máj. 10. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:

"Mit gondolsz szinte MINDEN pasi miért vállal túlórákat azokban az időkben amikor még kicsi a gyerek? Hogy ne kelljen vele foglalkozni se hétvégén, se hétköznap munka után."

Őszintén sajnállak, ha a te férjed ilyen. Sok férfi viszont azért túlórázik, hogy legyen mit enniük...vagy egy kicsit jobb színvonalon érjenek. És sokan még a túlóra után is képesek a gyerekkel foglalkozni. Nem kellene a saját frusztrációdat másra kivetíteni!

2013. máj. 10. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:

12-s, sajnos mellényúltál. Sok férfi csak azért túlórázik, hogy ne kelljen otthon lenni. Bizony a 10-s nagyon is helyénvalón írta. Láom, hallom. Sok munkahelyen megfordultam, sajnos túl sokat láttam. Szóval ne a képzeletedben élj, hanem a valóságban.

Kérdező: nagyon sok férfi lenézi az otthon lévő feleségét. Ezért (is) a sok válás. Lenézik, megvetik. Persze a férfi hazajön a munkájából, aztán otthon semmit nem csinál, mondván ő dolgozik. Az ilyenek csak pótanyát keresnek, nem életre valóak.

2013. máj. 10. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:

" Szóval ne a képzeletedben élj, hanem a valóságban."

Mi nem valóságos azon, hogy sok helyen még a túlóra után hazaér a férj és a gyerekkel játszik, eteti, fürdeti, altatja? Nem egy ilyen családot ismerek, pl. sógornőméknél is így van...

Nagyon sajnálom, ha sokaknál ez nem így van, de kérlek ne általánosíts ez alapján. Az olyan házasságokat, ahol azért túlórázik a férj, hogy ne kelljen otthon lennie, és főleg hogy a gyerekkel ne kelljen foglalkoznia értelmetlennek és nem éppen működőnek tartom. Kétlem, hogy az ilyen negatív példák alapján kellene megítélni a házasságok, családok többségét. Igen, sok nő és férfi mellényúl, családot alapít úgy, hogy talán nem kellene, és idáig fajul a helyzet, de ettől még nem ez a normális és elfogadott felállás.

2013. máj. 10. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:

hát egy napig ne csinálj semmit, és amikor szörnyülködik akkor megmondhatod hogy ilyen az, amikor nem csinálsz semmit.

amúgy mi vagy te? cseléd? CD tartó--- anyám... én hasonló miatt szakítottam egyébként (nem takarítással piszkált , hanem mással, de nem fogok éveket vesztegetni ilyenekkel, akik fölöslegesen b*sztatják a másikat az élet ehhez túl rövid :))

2013. máj. 10. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:

14-s, ezek a házasságok persze, hogy nem működnek. Tudod mennyi ilyen van? Sok. Itt is sokat lehet olvasni, na de elég csak elmenni egy gyárba vagy bárhova szinte.

Ez ma már szinte "népbetegség".

2013. máj. 10. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:

"Őszintén sajnállak, ha a te férjed ilyen."

Hát rohadtul nem.

1. Mert még nincs is gyerekünk.

2. A párom mos főz takarít, mint ahogy én is festek, kalapálok, autót javítok, stb.

És hogy honnan tudom amit írtam?

Nem egy munkahelyemen több kollégám mondta, hogy inkább bent marad, mert nincs kedve gyereksírást hallgatni, meg munka után még minden türelmét a gyerekre pazarolni.

Az még elmegy nekik, hogy hétvégén 1-2 órát játszanak, de ha bármi gond adódik (szomjas lesz, pelenkázni kell, megvágja a kezét, egyből szól a párjának, mert "nem tudja" mit kell az adott helyzetben tennie)

Tehát nem akarja tudni.

2013. máj. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!