Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyanokkal hogyan kell viselke...

Olyanokkal hogyan kell viselkedni, akik csak kihasználják az embert? De mikor én kérek valamit, akkor bunkóznak?

Figyelt kérdés

Sok rokonom, ismerősöm ilyen. Ha kell nekik valami segítség tőlem, akkor előadják a kedves arcukat, meg jófejek. De ha én kérek valamit, akkor előjön a bunkózás, a "nem, nem adok, miért adnék?" vagy ha kérdezek valamit akkor "Nem mindegy!? Közöd!?" És utána megint jönnek mintha mi se történt volna, hogy "tudsz segíteni? Meg tudod adni, mondani?" És ha én mondom, hogy múltkor te nem adtál, mikor én kértem akkor jön a "Volt ilyen? nem emlékszem!" És ha végkép nem adok jön a "kabbe! hülye f*szfej!"

Jó most nem a rokonai mondják ezt, inkább ilyen ismerősök, de a rokonok is megsértődnek, ha nem adok valamit, nem segítek, mert Ők se segítettek nekem! Mintha az természetes lenne hogy én adok, segítek, de ha nekem kell valami, akkor megy a "Húzz már innen!" dolog.

Utána meg megint jó pofiznak, ha kell valami.

Az ilyen emberekkel hogy kell viselkedni? Ha egyszer kérek valamit, és nem adnak, akkor soha többé ne adjak nekik semmit?

2013. máj. 10. 09:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy rájuk utalva, akkor zárkózz el tőlük teljesen. Én mozgássérült vagyok, aki sajnos másokra van utalva. Borzasztó érzés, hogy pontosan tudom, hogy kihasználnak és mindent elvesznek tőlem, amit csak lehet, de nem zavarhatom el őket teljesen, mert különben csak a 4 fal meg a laptop maradna...
2013. máj. 10. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!