Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a férjednek valamilyen...

Van a férjednek valamilyen hobbija?

Figyelt kérdés
Ha igen micsoda? Sokat költ rá?
2013. máj. 9. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
69%

Az én férjem egy amatőr zenekarban dobol. A dobok, a cintányérok nagyon sokba kerültek, de szép apránként megvette őket.

A másik egy épített amatőr verseny Lada, ami már szintén készen van, de nem volt olcsó mulatság.

Egyébként itthon pedig barkácsolni szeret, ehhez mindig kell valami új gép vagy hozzávaló, na ez sem egy olcsó mulatság.

2013. máj. 10. 08:38
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
A leendő férjemnek a tetves elektronikai kütyük a mániája, sajnos sokat költ rá, 2 év alatt fél tucat telefont "evett meg". Nem lenne gond, ha megtehetnénk anyagilag, de nem úgy állunk.. Elektronikai üzletbe kész rémálom bemenni vele! :(
2013. máj. 10. 08:57
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Pecázni szeret, ha jön a jó idő, akkor havonta 1-2 hétvégét megy el horgászni. Nem költ rá sokat végül is, de nem is keveset. 25 éves.
2013. máj. 10. 10:55
 14/21 A kérdező kommentje:
6-os: Nem tudom miért lettek lepontozva ennyire a válaszok mert értelmes válaszokat kaptam, én mindenkinek zöld kezet nyomtam.
2013. máj. 10. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Zene enekel es zongorazik szerencsere mar megvett mindent hozza

A masik a hazon valo allando felujitas csinositas igaz a hazunk oreg

Ez rengeteg penzt visz el

Most eppen egy orias muhelyt epit a kert vegeben igy egy fillerunk sem marad.

2013. máj. 10. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Nincs semmilyen hobbija. Azt sem számolom annak, hogy szokott filmeket nézni, meg néha játszik laptopon. Közel sem kocka kategória.
2013. máj. 10. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
A motorozás. Mikor a motort megvette, az ugyan húzós volt, plusz az átíratás, felszerelések /kabát, sisak stb./, de azóta nem okoz a dolog különösebb költséget. De megkeresi rá a pénzt, a családnak emiatt nem kell lemondania semmiről, így nyilván engem nem zavar.
2013. máj. 10. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem a férjem, csak együtt élünk..

Nincs hobbija, sokat melózik, igy örül, hogy pihenhet, mikor szabadnapos.

Viszont szeret kint sütögetni.. filmezni..

2013. máj. 10. 14:02
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Megjöttek az irigy emberek is! A válaszolók pontosan válaszolnak a kérdésre, és le vannak pontozva. Hát üzenem a lepontozóknak, ők is keressenek maguknak egy férjet, vagy egy hobbit, és kevesebb lesz bennük a keserűség!:))
2013. máj. 10. 14:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Gitározás,motorozás,az állatok(főleg madárpókok). :) Nagyon sokat költ rájuk.
2013. máj. 10. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!