Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg teheti ezt a gyámügy?

Meg teheti ezt a gyámügy?

Figyelt kérdés
Hogy kiad egy 10 hós gyereket 2 órára a nagymamának láthatásra,úgy hogy se én sem apja nem lehetünk jelen.Csak fogja visszi a gyereket oda ahova Ő akarja a nagyi aki múltkor azt kiabált nincs unkája meg fia.
2009. szept. 30. 07:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2009. szept. 30. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Bírósági jogerős határozat hiányában megtagadhatod még a láthatást is,nemhogy elvigye a gyerekedet.

Egyébként igen,a gyerek 3 éves koráig nem lehet elvinni az anyja mellöl a gyereket ha Ő azt nem akarja.Láthatási jogot a bíróság állapíthat meg be kell,hogy pereljen a nagymama emiatt titeket ha láthatást akar.Ha megállapítják,akkor is neked kell biztosítani a helyet,vagy ezt oldhatja meg a gyámügy,de mellőled nem vihetik el a babát.Olyan pedig nincs,hogy protekciója van a gyámügyön!!!Ez butaság!!!És valóban, a férjed hol van ilyenkor?Hogy vitte el a gyerekedet?Mert tőlem ugyan nem vitte volna el az akaratom ellenére az biztos.Kivágtam volna a lakásomból mint macskát....de be sem engedném.

Aki pedig itt okoskodik a kapcsolatukról az vegyen vissza,honnan tudja mi miatt nem jó a viszonyuk?

Nem mindenkivel lehet kijönni.Csak azért mert neki normális anyósa van,miből gondolja,hogy mindenkinek ez jutott???Egyébként meg természetes,hogy akivel nem vagyok jóba azt a gyerekeim közelébe sem akarom tudni.Mégha az anyós akkor sem.Talán tudni kellene viselkedni!!!Nem kellene pofátlannak tolakodónak önkényeskedőnek lenni a fiatalokkal.Élje mindeni a maga életét saját belátása szerint.A mama is,és a fiatalok is.

2009. szept. 30. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Határozat van?

Ami még mindig nem a bíróság adott ki,tehát sok értelme nincs.Amenyiben úgy érzed,hogy a nagymamának ismeretsége van,fordulj a megyei gyámügyhöz.

2009. szept. 30. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ,ha gyámügynél van a gyerekek nem csak a nagymama hibás...
2009. szept. 30. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy a gyámügy sokmindent megtehet. Főleg úgy, hogy a szülő jogait, elhallgatja, nem tájékoztatja kellőképen. Tudom, amiben járok ilyen cipő. Arra akarja rávenni a gyámügy az édesanyát, hogy a szülői felügyeleti jog rajta maradjon, de a kislányt (neveltlányom), a nagyszülőknél helyezze el. Mint említettem a felelősség anyukán maradna. De, a kislány, alapvetően egy nagyon problémás gyerek. Hagy ne soroljam el a részleteket. Amikor anyuka megtagadta, hogy nyilatkozzon arról, hogy helyezzék el a kislányt a nagyszülőknél, avagy bírósági úton, vegyék el Tőle a lányát, a gyámügy nem tudott mit tenni. Mivel, anyuka alkalmas a gyermek nevelésére. Tehát, nem hozhatták fel azt sem, hogy alkalmatlan.
2011. dec. 21. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!