11/18 anonim válasza:
Vannak sokkal szebbek, ez kicsit van lentebb nálam, mint a "közepes" nevek. Sz'al picit lentebb, mint az átlagos.
12/18 anonim válasza:
Adriánként jó, bár valóban lányos. Ami inkább zavar, az az, hogy Adrinak becéznék, mint az Adriennt. Kizárt, hogy ilyen nevet adnék.
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, egyik kedvencem. Ne foglalkozz a fikázókkal, itt minden nevet lehúznak.
15/18 anonim válasza:
Én még anno kikonyorogtem anyunal hogy az öcsemet hívják Adriánnak.Imádjuk.Szerintem nagyon szép név.És az öcsémnek is nagyon tetszik.Igaz régen szoktuk becezni Adrinak,de mindig szólt hogy hej ő nem lány :)
17/18 anonim válasza:
gyönyörű, szerintem a legszebb név, mindíg azt gondoltam ,hogy ezt adom majd a gyerekemnek ha lesz, de lett egy ilyen nevű pasim, és azóta rá emlékeztet....ezért nem adnám....de most is nagyon szép névnek tartom👍
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Sokan nőiesnek tartják az Adrienn név miatt, de szerintem egyáltalán nem az... Sőt én pont, hogy férfias névnek tartom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!