Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tonkre mehet a kapcsolatunk...

Tonkre mehet a kapcsolatunk ha nem egyutt toltjuk a nyarat, hanem mas orszagban?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, es egesz nyarrol lenne szo. Nem tudunk majd mindennap beszelni.
2013. máj. 8. 14:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Fiatalok vagyunk es kulfoldon elunk mindketten es magyarorszagra megy nyaralni mert honvagya van es a barataival akar lenni. Persze en nem megyek, de zavar hogy kepes elmenni es itthagyni nyarra. Jol megvagyunk pedig.

19L

2013. máj. 8. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
ja, tényleg nyaralni? az más, azt hittem munka. És miért nem mész vele, részidőben legalább?
2013. máj. 8. 15:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Mert mas helyen lakunk magyarba. Ha haza is megyek akkor is kb 1 hetre es az nagyon keves, meg ha talalkoznank is 1-2 napot. Semmin nem valtoztatna :S
2013. máj. 8. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem az a kérdés, hogy tönkremehet-e a kapcsolatotok, hanem hogy miért jutott el odáig, hogy ez az egész így felmerüljön? Miért nem mész te is vele, legalább egy időre?

Azt hittem, kényszermegoldás, mert mondjuk elnyert egy ösztöndíjat vagy munkát, és ezért lesztek külön. Akkor azt mondanám, oké, nem akarnék gátja lenni annak, hogy értékes szakmai tapasztalatokat szerezzen, vagy több pénzt keressen, jobb körülmények közöt, mint itthon. De nyaralni? Az is oké, ha mondjuk hazajön 2-3 hétre, megnézi a rokonait-barátait, de az egész nyár azért kicsit túlzás. Nekem úgy hangzik, mintha már unná a banánt két év után, és inkább szabadon akar lenni. Minden szempontból.

2013. máj. 8. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
én is haza fogok menni nyáron de max 4 hétre és abból minimum 1 hetet itt lesz velem a barátom is. Nem is élveznék hónapokat nélküle...
2013. máj. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!