Csak én vagyok ilyen kiállhatatlan anyámmal?
Van két gyermekem, férjem, szépen élünk. Együtt lakunk a szüleimmel, de külön szinten.
Néha anyu úgy kiakaszt a beszólásaival (Mikor volt levágva a kicsi körme? Olyan hosszú! Nincs túl melegen felöltöztetve? és ehhez hasonló kérdések) Kiakasztó tud lenni.
Szinte mindenhez fűz kommentárt, én pedig sokszor kiakadok, kiabálok vele. Amit persze később megbánok...
Ti mit tennétek?
Hany eves vagy? Nem lehet, hogy tul fiatalon szultel es azt gondolja, hogy nem tudsz helytallni mint anya, ez ezert kotekedik anyukad?
Ha idosebb vagy, akkor valahol mashol kell keresni a hibat.
Amugy en 20 evesen szultem a lanyom es anyum ugyan is ellenorzott, de aztan elkoltoztunk es igy mar jo!
32/N
Arra lennék kíváncsi, hogy más is jár-e ilyen cipőben.
Mit tesz, hogyan viselkedik az anyjával szemben.
Nem vagy vele egyedül.
Költözz el, amint meg tudjátok oldani!
Hát ne haragudj, de szerintem felfújod a problémád. Az ilyen apró megjegyzésekre válaszolsz neki és kész, ha meg már unod, akkor szépen megkéred, hogy örülsz hogy aggódik, de te ehhez jobban értesz. Ennél nagyobb gondod az életben ne legyen, örülj, hogy van anyukád.
Egyébként meg szülőkkel lakni nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!