Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csúnyább...

Miért van az, hogy a csúnyább srácok szólnak be leginkább a lányoknak sértőt, vagy röhögik ki?

Figyelt kérdés

Nem egyszer esett példámban,hogy megszólalt egy majomképű, akit szerintem max a humoráért szeretnek a plázacicák, mert még csak nem is mai PÁWA, hanem valami nagyon csúnya arccal rendelkező egyed.

Miért az ilyen emberek szekálódnak?

2013. máj. 5. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
10.! Vannak ám igények! :D És te mindezért a tökéletes nőért mit tudsz (viszont) nyújtani? Szép kocsi, vacsi, hosszú hétvége? (és persze mindezt apu/anyu szponzorálta?) :DDD 'Én jól nézek ki', lehet, csak még nem mondta a szemedbe senki, akinek nem tetszel, hogy az ő szemében esetleg egy 0 vagy :)
2013. máj. 5. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy vacsizni viszem meg dokkba meg ilyenek van pénze, üzleteim vannak.
2013. máj. 5. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Ezt én is észre vettem, de lányoknál is. Mindig az a leggonoszabb, aki csúnya, rosszul öltözik, igénytelen, nem szép az arca és ápolatlan a haja. És ami még feltűnőbb, hogy az ilyen emberek magányosak, vagy olyanokhoz csapódnak, akik hasonlítanak hozzájuk. Régen csupa ilyen számkivetett emberrel voltam körülvéve és elég sok közöttük a rosszindulatú, kihasználós érdekember.
2013. máj. 5. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2013. máj. 5. 13:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De itt valaki írta,hogy ezektől teljesen lecsökkent az önbizalma. Minden ilyen kiröhögés/beszólás után, akárhogy nézzen ki az illető, az jut eszembe,hogy 'igen mindenki így gondolja aki rámnéz'. Rohadt rosszul tud esni,és igen ilyenkor semmi önbizalmam,szerencsére nagyon hamar visszatér,és utána az újabb lerombolásig van megint,elég egy pozítiv visszajelzés,és minden rendben van.

Csak az a baj, nem vagyok nagy arc,így a pozítivat keresni kell,illetve elhinni/hinni magamban,hogy akik néznek, nem azért néznek mert csúnya vagyok,hanem mert szép vagyok számukra.

Itt valaki írta,hogy beszól azoknak akiken nincs smink, magassarkú meg sorolt itt néhány jelzőt,hogy ugyebár milyen legyen. Ezeket a lányokat hívják plázacicáknak,és igen roppant értelmes ember lehetsz,gratulálok hozzá,sok sikered nem lesz, mert leszel te még öregebb,érhet még baleset(nem kívánom senkinek,de igen előfordulhat) és akkor majd te leszek akibe beletaposnak az emberek, a te esetedben teljesen jogosan.

Jaa és nem sminkelek, és nem vagyok igénytelen,sőőőt.:)

2013. máj. 5. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:
21%

Őszinte leszek veled, szerintem te sem lehetsz az iskola szépe. Én annyit kérdeznék, hogy a csúnyább, majomképű lányok miért hiszik magukat szépnek, és miért szólogatnak be másoknak?

De egyébként mindennek megvan a maga oka. Az ilyen emberek is jól tudják, hogy a lányoknak alapból nem igazán kellenek. Szóval valahogy lejebb kell rombolni az önbecsülését, hiszen ha ő elhiszi magáról hogy ronda, akkor olyasmi társat is keres magának. Egy jóképü palinak nincs szüksége ilyen módszerekre.

2013. máj. 5. 22:13
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen:D Nem vagyok az iskola szépe (Mondjuk bocsi a kérdést,de ezt hol írtam?) Nyilván nem az a célom,sőőőt:D Nem akarok tökéletes lenni, és leírom,kiemelve,hogy full ÁTLAGOS vagyok, kb beleolvadok a tömegben:D De nem, nem vagyok annyira ronda sem,hogy azt röhögni kelljen, vagy lecsúnyázni, mindenki saját magát járatja le, de bizony a másikat rombolja vele.

Nekem pont elég lesz az,hogyha lesz barátom neki megfelelek,neki én leszek a legszebb, nem akarok én iskola szépe lenni,de tényleg ilyen majomképűek nem tudom mit ugrálnak . . . szánalmas,erre mondják,hogy "szép nem vagy,hülye ne legyél' illene betartani:D Én legalább betartom:D

2013. máj. 5. 22:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Én annyit kérdeznék, hogy a csúnyább, majomképű lányok miért hiszik magukat szépnek, és miért szólogatnak be másoknak? '

Bocsi erre nem válaszoltam. Nem tudom, nyilván azért amiért az ilyen fiúk, mást lehurrogni, sokkal könnyebb, közben elnyomni, azt ami már kiül rajtuk,hogy szánalmasak, és ezzel a viselkedéssel még inkább rontanak a helyzeten...

(soha senkire nem mondanám azt,hogy csúnya)

2013. máj. 5. 22:21
 19/19 A kérdező kommentje:

Mármint a szemébe na:D

Olyat sem vágok vissza,hogy 'te sem vagy egy szépség'. Igen lehetőség szerint ezt kéne, mindig kiakarom mondani,de mit foglakozzak olyan szánalmas emberekkel,akik annyit sem érdemelnek,hogy rá nézzek.

2013. máj. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!