Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csúnyább...

Miért van az, hogy a csúnyább srácok szólnak be leginkább a lányoknak sértőt, vagy röhögik ki?

Figyelt kérdés

Nem egyszer esett példámban,hogy megszólalt egy majomképű, akit szerintem max a humoráért szeretnek a plázacicák, mert még csak nem is mai PÁWA, hanem valami nagyon csúnya arccal rendelkező egyed.

Miért az ilyen emberek szekálódnak?

2013. máj. 5. 10:38
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
De az esetek többségében, a plázacicáknak alapból nem kéne, csak igen az ilyen lányok után futnak, és ez tetszik nekik,így elölelgetik,röhögnek velük max
2013. máj. 5. 10:40
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Jellemző, hogy aki nem elégedett magával, mások szapulásától jobban érzi magát. Aki a leghangosabba szid másokat, annak van a legtöbb problémája magával.
2013. máj. 5. 10:42
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Mert úgy gondolja hogy csúnya, és ha kötekedik vagy hasonlók akkor azthiszi hogy ő a faszagyerek és megnő az önbizalma.Az ilyeneket pofánvered vagy otthagyod.
2013. máj. 5. 10:44
 4/19 A kérdező kommentje:
Nyilván ott hagyom, rá sem nézek. Annyit nem ér meg . . .
2013. máj. 5. 10:46
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Mert az kiabál, akinek a háza ég... :)
2013. máj. 5. 10:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk így van:):D
2013. máj. 5. 10:50
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Mert az ilyeneknek savanyú a szőlő.
2013. máj. 5. 10:50
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Mert tudja, hogy a feje kevés ahhoz, hogy foglalkozzanak vele és, ha beszól, nagyon boldoggá teszi, ha ránézel, esetleg leállsz vele vitatkozni. Engem általánosban cseszegettek állandóan a fiúk. Olyan jól sikerült, hogy totális testkép zavarom lett tőlük, mert elhittem, amit mondtak. Aztán a 10. osztálytalálkozón kiderült, hogy mind szerelmes volt belém. Hát, ki voltam velük segítve. 4-5 évre volt szükségem, hogy helyre tegyem a lelkemet általános után. Ne foglalkozz az ilyen srácokkal! 26N
2013. máj. 5. 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
13%
Az se jó ha a szép csajokat imádják a hímek, leborulnak térdre. Tovább nől tőle beképzelt fejük.
2013. máj. 5. 11:19
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Én imádom a szép csajokat és qki ronda annak meg is mondom. Pedig én jól nézek ki és a csajoktol is ezt várom.szép ruhák ápoltság smink belött haj nagyon adjon magára meg magassarku na ezt bárki megtehetné máris szebb lenne. Aztán én szeretem azt is szilikonmell jó nagy meg hosszabbitott szőke haj jo kis cicababás meg fitnessbe járjon legyen feszes vékonyka.
2013. máj. 5. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!