Kiégettem a bőrfotelt a cigaretta parázzsal, viszont nem tudják h dohányzom. Mit tegyek?
Elmentek szüleim nagyihoz és itthon maradtam kitakarítani. Ez meg is volt, után gondoltam elszívok 1 szállal. És... a parázs bénán esett le és kiégett. Hogy mondjam el? Vagy egyáltalán most már mindegy. Menjek és vegyek egy dobozzal?
18/F
a lyuk az kicsit, bár pont észrevehető. a kartábla mellett van egy pár cm-e, igen, ők is cigiznek apa láncdohányos anya néha.
az h tudták v nem... most már lényegtelen. az hogy hogy mondom meg az sokat számít szerintem.azt hiszemmegvárom h haza jöjjenek, leültetem őket az asztlhoz és megmondom nekik.
Bevallom szerintem. Ilyen korban már nem annyira ciki ha a szülei megtudják. *gondolom*
Már nem akarok titkolózni .. túl sok stressz ez nekem :DDD bár a büntire kíváncsi leszek
Ha ők is szoktak bent cigizni, akkor annyit mondasz, biztos te voltál fater, én nem tudok semmit.
A másik meg, hogy miért nem volt annyi eszed, hogy kint cigizz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!