Mért "térnek vissza" a cikis dolgok?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy pl. most 14 vagyok és 9 évesen szerelmet vallottam egy 20 évesnek. és most fogott el az a szorongó érzés hogy "úristen mit tettem, de gáz vagyok". de nem csak ez. pl. 11 évesen irogattam egy gyereknek még myvip-en és most mikor megláttam őt ugyan ez fogott el hogy "nee nem lehettem ilyen gáz" mit tudnék tenni hogy elmúljanak ezek az érzések amik már régen történtek?2012. okt. 5. 20:54
1/6 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyenek nyugi :) Tedd túl magad rajtuk, engedd el ezeket az emlékeket. A múlt már lezárult, tegyél a jövődért :)
2/6 anonim válasza:
Gyerek voltál, ez vele jár. Olyan, mint hogy kicsiként még pelenkázni kellett, azon sincs mit szégyellni, akkor ezeket mért kéne? Ha nem szorongsz rajta, hanem nevetsz vagy elfogadod olyan természetesnek, amilyen, akkor ritkábban fognak eszedbe jutni ilyenek. :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. okt. 5. 21:07
4/6 anonim válasza:
Velem 13-14 évesen történtek ilyenek..idősebb srácokat üldöztem a "szerelmemmel"..nagyon égő voltam és szörnyű belegondolni. Most 18 évesen ott tartok, hogy nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy megint beégnék.
5/6 anonim válasza:
végre, csúnya lányok akik felismerik hogy nagyon gázok, ez már a gyógyulás jele!
6/6 anonim válasza:
Utolsó, nem csak a csúnya emberek csinálnak hülyeségeket, főleg nem kiskamaszként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!