Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van vérig sértve a...

Miért van vérig sértve a keresztanyám?

Figyelt kérdés
Nos,az unokatesóm most lesz elsőáldozó.Apukám meg valami ideggyulladást kapott a lábába héten.És mondta a kereszttanyám,hogy valószínű állni kell,mert sokan lesznek.És apukám mondta,hogy ő nem tud még ennyit állni.És inkább a kocsiban maradna.De keresztanyám ki van,hogy mi nem vagyunk hajlandók megtisztelni az unokatestvérem.Mert,hogy ők ott voltak az enyémen meg a tesómén.De miért nem érti meg,hogy apukám beteg és nem képes annyit állni.De miért?

2013. máj. 4. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt meg kéne értenie a keresztanyádnak mert az ideggyulladás egy eléggé fájdalmas dolog állás szempontjából is. Ha apukád nem tudja akkor nem tudja végig állni és kész.

Jobbulást apudnak!

2013. máj. 4. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:

egyszerű lenne a képlet..

plusz 1 székkel fájna kereszanyádnak többet rakni hogy ülhessen?? 1 székkel több szerintem nem a világ vége.. én is a kocsiban ülnék apud helyében,ha fáj a lába? mond meg keresztanyádnak h rakjon ki egy székkel többet,és ott tud lenni

2013. máj. 4. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Első,köszi:)

Második,anyum mondta,hogy ez is megoldás,de Ő nem....

2013. máj. 4. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, amit a második írt, hogy vigyenek egy széket, hogy ha apukád elfárad, leülhessen. Nagyon meleg van mostanában, a kocsiban pláne, úgyhogy még ez jobb megoldás is lenne. Elég érdekes keresztanyád van, ha ezt nem tudja megérteni.
2013. máj. 4. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Látványosan legyen bekötözve édesapád lába, és vigyen magával egy összecsukható széket. Akkor keresztanyád égni fog, hogy egy fájó lábú embernek nem volt képes széket biztosítani, és magának kellett hoznia.
2013. máj. 4. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Háhá!!:)) ez jó!
2013. máj. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!