Miért van vérig sértve a keresztanyám?
Figyelt kérdés
Nos,az unokatesóm most lesz elsőáldozó.Apukám meg valami ideggyulladást kapott a lábába héten.És mondta a kereszttanyám,hogy valószínű állni kell,mert sokan lesznek.És apukám mondta,hogy ő nem tud még ennyit állni.És inkább a kocsiban maradna.De keresztanyám ki van,hogy mi nem vagyunk hajlandók megtisztelni az unokatestvérem.Mert,hogy ők ott voltak az enyémen meg a tesómén.De miért nem érti meg,hogy apukám beteg és nem képes annyit állni.De miért?2013. máj. 4. 13:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt meg kéne értenie a keresztanyádnak mert az ideggyulladás egy eléggé fájdalmas dolog állás szempontjából is. Ha apukád nem tudja akkor nem tudja végig állni és kész.
Jobbulást apudnak!
2/6 anonim válasza:
egyszerű lenne a képlet..
plusz 1 székkel fájna kereszanyádnak többet rakni hogy ülhessen?? 1 székkel több szerintem nem a világ vége.. én is a kocsiban ülnék apud helyében,ha fáj a lába? mond meg keresztanyádnak h rakjon ki egy székkel többet,és ott tud lenni
3/6 A kérdező kommentje:
Első,köszi:)
Második,anyum mondta,hogy ez is megoldás,de Ő nem....
2013. máj. 4. 13:25
4/6 anonim válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, amit a második írt, hogy vigyenek egy széket, hogy ha apukád elfárad, leülhessen. Nagyon meleg van mostanában, a kocsiban pláne, úgyhogy még ez jobb megoldás is lenne. Elég érdekes keresztanyád van, ha ezt nem tudja megérteni.
5/6 anonim válasza:
Látványosan legyen bekötözve édesapád lába, és vigyen magával egy összecsukható széket. Akkor keresztanyád égni fog, hogy egy fájó lábú embernek nem volt képes széket biztosítani, és magának kellett hoznia.
6/6 A kérdező kommentje:
Háhá!!:)) ez jó!
2013. máj. 6. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!