Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan álltok a volt pasitok...

Hogyan álltok a volt pasitok szeme elé, amikor úgy hagytátok el hogy más választása nem volt, és kihasználtátok ráadásul van egy közös gyerek is akit mutatni kéne?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne elkerülni a hánytorgatásokat, a veszekedést a megaláztatást, hogyan álljak elé semmi védelem nélkül?

2013. máj. 4. 09:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Semmi baj. Hát tulajdonképpen , ő olyan ember volt hogy nagyon önállótlan és szüksége volt rám ahhoz hogy tudjon élni.

Én kiszabadítottam az anyai rabságából azzal hogy összeköltöztünk, szabadságot adtam neki, nem kellett magyarázkodnia annyit nekem, azt csinálhatott amit akart.

Fülbevaló, hidrogén szőke haj pánk.

A pénz dolgai nyitottabbak lehettek, mert azelőtt az anyja osztotta be neki a pénzét hogy maradjon holnapra is, és ha bulizni akart menni, vagy ha nagyobb összegre volt szüksége akkor mindig kitalált valamit az anyjának hogy mire kell, persze azt nem vette meg sosem amire kérte.

Olyan munkahelye volt ahol egész héten nem láttam mert hetekre ment el volt mikor 6-7 napig nem is láttam.

Amikor haza jött éhesen a nagy kövér ember , az első dolga nézte hogy mi van a hűtőbe és mi van a fazékba a gáztűzhelyen, nem is a gyermekét,hogy apuci hazajött.

Tőlem minden alkalommal elköszönt szájra puszival mikor ment dolgozni a fiától nem mindig.

Szóval nagyon jó apának tartja magát, közben semmivel nem jobb mint én.

Én jó messzire eljöttem tőle , hónapokkal hamarabb szóltam neki beszéltünk róla , nem jutottunk előre,az isten pénze nem volt elég pedig jól keresett, mindig gyorsan akart sokat.Nem hagyott volna elmenni így akkor jöttünk el mikor ő épp dolgozott.

A fizetése és a járulékok a gyermek után az nagy része az élelmiszerre ment el.

Vettem pár ruhát magamnak, és gyermekemnek néha édességet akkor mikor jobban futotta.

valószínűleg ezt fogja hánytorgatni, de ha azt veszük akkor hánytorgathatna ha a járulékokat nem költöttem volna el élelmiszerre, mert így majdnem úgy jön ki hogy mintha abból kaptam volna a ruhákat.

2013. máj. 4. 13:17
 12/13 acelsziv ***** válasza:
53%

Emiatt ne emészd magad. Mi is úgy jöttünk el apámtól, hogy épp nem volt otthon. Bár az ok más volt de ott is főleg a szeretethiány. Léptél és kész. Ha tudsz találni egy szerető apát a gyereknek, akkor máris jót tettél vele.

Ez a fickó nem tűnik túl életképesnek, ahogy leírtad.

2013. máj. 4. 13:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Mert nem is életképes.

És azért mert én elhagytam azért megnehezíti a dolgomat, és nem hajlandó semmibe beleegyezni ami esetleg jó lehet a gyereknek is, csak nehogy nekem jó legyen cím szó alatt.

És még mindig ahhoz ragaszkodik hogy én vigyem neki a gyereket 2 hetente a saját költségemre.

Mivel én költöztem el.

2013. máj. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!