Te is büszke lennél a bátyádra ha így cselekedet volna?
Kérdező!
Egy ember értékrendjét NEM az Audik sora határozza meg!
Nem bírtam tovább és a gép elé ültettem bátyám és megmutattam neki ezt az egészet.Reakció egy nagy nevetés,mosolyogva olvasta az egészet,volt egy nagyon negatív amire azt mondta ez a legjobb.
Azt mondta nem hittem volna,hogy veled együtt ennyi ember,ennyire képes unatkozni.Jó dolog ez azoknak akiket érdekli ismeretlen emberek véleménye.
Ki a fenét érdekel, hogy mit gondol a "bátyád", vagy te mit gondolsz?
Eddig azt hittem, téged érdekel a mi véleményünk, hiszen te kérdezted meg.
Ha nem érdekel - ami kezd elég egyértelművé válni -, akkor nem kell olvasnod tovább, és kész.
Szerinted minket miért hatna meg, hogy a bátyád kinevet-e minket, vagy nem?
Amúgy is megvan már róla/rólatok a véleményünk...
"Jó dolog ez azoknak akiket érdekli ismeretlen emberek véleménye."
Pl. ugye téged, aki feltette itt ezt a nagyon okos kérdést nekünk, ismeretleneknek. :)
A 2bátyád"reakciója még többet elárul a természetéről...jobb ha nem folytatod, csak még jobban lejáratjátok magatokat! Kulturált ember minimum elgondolkodott volna, hogy mégis csak lehet valami igazság abban, amit itt sokan írtunk. De mint mondtam, nem az Audik határozzák meg egy ember értékrendjét.
Nevessetek csak, minket nem zavar, szegénységi bizonyítványt ti mutattatok...
Most eszembe jutott egy mese.:) "Vőlegény a dobozban" Volt egyszer egy legény, aki feleségül kérte e szabómester lányát, de az elutasította mert szegény volt. Szerzett pénzt, lett szép ruhája. Megtartották a lánnyal az esküvőt. Jött egy kisfiú egy dobozzal, azt mondta, h a vőlegény van benne. A dobozban a legény ruhái voltak, s volt egy vers is.
Míg rongyokban jártam, rád hiába vártam. Fényes dolmányt vettem, s neked már jó lettem. Nem engem szerettél: a csizmát, a mentét. Legyen élted párja kedvesed dolmánya!
Amúgy szerintem megmondhatta volna szebben is a dolgot a rokonod, de részben igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!