Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellaposodás női oldalról?

Ellaposodás női oldalról?

Figyelt kérdés
Olyan egyszerű elpuffantani a brutális férfigyalázó közhelyeket, miszerint a férfi csak sörtől büfögve meccset néz és figyelmetlenül leszarja a párját és aztán csodálkozik, hogy az elhanyagolt asszonyka idővel kereket akar oldani. És mi van, ha az elsnasszosodás a női oldalról érkezik? Mi van akkor, ha a férfi figyelmes, ajándékokat vesz, meglepi a párját azzal is, hogy mire hazaér mondjuk kitakarít vagy leszedi a megszárdt ruhát, étterembe, moziba viszi, nem feledkezik meg az évfordulókról, hófordulókról, mindig kérdezgeti, hogy hogy van, mi újság, tehát abszolút értelemben törődik vele, ellenben a nő az, aki idővel kevéssé igényli a puszilást, a testi érintéseket. A szívességeket nem köszöni meg. Szinte inkább kritizálja a férfit a tetteiért. "Minek?"- kérdéssel utasít el egy-egy közeledést vagy meghittséget. Ugyanakkor együtt vannak, nem veszekednek, nem gyilkolásszák egymást, csak éppen a férfiú érzi úgy, hogy hiába tesz meg mindent, valahogy ő érzi magát romantikusabbnak és figyelmesebbnek kettejük közül. Ha tovább elemezzük, láthatjuk, hogy az anyós egy igazi bunkó, egy rosszindulatú és kárörvendő valaki, akivel egy jót beszélgetni tizenéven át nem sikerül, maximum akkor, ha valakit ki kell pletykálni, negatív, ítélkező megjegyzéseket tenni rá. Ijesztő, hogy a leányzó amilyen messze esett a fájától, milyen mértékben kezdi behozni a lemaradást, hogy a közhelyes "nézd meg az anyját, vedd el a lányát" mondást mintegy beteljesítse. Muszáj ennek így lennie? A női jellem a férfi által nem formálható kicsit a figyelmesebb, romantikusabb irányba? No nem a manipiuláció miatt, hanem azért, mert általában a nők elégedetlenek a kevés törődést adó párjukkal és elesettnek, áldozatnak tüntetik fel magukat. De nálunk meg fordított a helyzet. Én több meghittséget és törődést igényelnék a jelenleginél. Nincs elmérgesedve a helyzet, nem hiszem hogy csak a szakítás/válás lehet az egyetlen megoldás. Vélemények?
2013. máj. 3. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, en nem igy gondolom Kerdezo! Van valahol egy no, aki pont ezt hianyolja a parjabol, amit te tudnal nyujtani.

Sajnalom, tovabbra is azt gondolom, rosszul valasztottal!

Ez nem azt jelento, h a no kevesebbet er, csak neki mas igenyei vannak! Ezt az elozo hozzaszolasomban kifejtettem.

Egyebkent meg 14 evig visszafogni magad oriasi butasag volt. S amugy hany eves vagy, ha nem tul indiszkret?

2013. máj. 3. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:

A volt barátommal hasonló volt a helyzet, csak mi azért ennyi időt nem húztunk le együtt. Én állandóan bújtam volna hozzá, puszilgattam, szeretgettem volna, neki meg ez sok volt. Tudom, hogy szeretett, de egyszer ki is fejtette, hogy neki a szerelem nem azt jelenti, hogy állandóan egymás nyakán lógunk, neki kell egy kicsivel több levegő, mert úgy érzi, megfojtom a szeretetemmel.

Ettől ő nem rosszabb ember, meg én sem vagyok különlegesebb, hanem különböző típusúak vagyunk.

2013. máj. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!