Ellaposodás női oldalról?
Nem, en nem igy gondolom Kerdezo! Van valahol egy no, aki pont ezt hianyolja a parjabol, amit te tudnal nyujtani.
Sajnalom, tovabbra is azt gondolom, rosszul valasztottal!
Ez nem azt jelento, h a no kevesebbet er, csak neki mas igenyei vannak! Ezt az elozo hozzaszolasomban kifejtettem.
Egyebkent meg 14 evig visszafogni magad oriasi butasag volt. S amugy hany eves vagy, ha nem tul indiszkret?
A volt barátommal hasonló volt a helyzet, csak mi azért ennyi időt nem húztunk le együtt. Én állandóan bújtam volna hozzá, puszilgattam, szeretgettem volna, neki meg ez sok volt. Tudom, hogy szeretett, de egyszer ki is fejtette, hogy neki a szerelem nem azt jelenti, hogy állandóan egymás nyakán lógunk, neki kell egy kicsivel több levegő, mert úgy érzi, megfojtom a szeretetemmel.
Ettől ő nem rosszabb ember, meg én sem vagyok különlegesebb, hanem különböző típusúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!