Ti hazamennétek ennyi pénzért, csak hogy az anyukátok mellett legyetek Anyák napján?
Figyelt kérdés
Erasmus diák vagyok, szeptember óta külföldön vagyok, csak Karácsonyra mentem haza. Mint olyan állandóan iszonyú csóró vagyok, dolgozom is itt kint, hogy legyen pénzem kifizetni a lakbért, keveset eszem, stb. Pár napja kaptam egy smst hogy tanulmányi ösztöndíjat is kaptam az erasmus ösztöndíj mellé. Erre egyáltalán nem számítottam, szóval mint nem bekalkulált pénz azon gondolkozom, hogy könnyen jött, könnyen megy, hazamegyek Anyák napjára. Mit gondoltok? Tudom hogy az anyukám iszonyú boldog lenne, ha vasárnap csak úgy hazaállítanék egy csokor virággal...De ugye a dolog egyáltalán nem olcsó, lévén, hogy anyák napja 3 nap múlva van, nekem a munka miatt (még ha a suliból lógok is) keményen be van határozva, hogy melyik nap melyik órájában repülhetek, és mikor kell visszajönnöm, tehát kb 5 napra mennék (abból 2 az utazós nap...) 70 ezer forintból. Tudom, hogy az én pénzem, és nekem kell döntenem, csak érdekelnek az átlagvélemények. Iszonyatosan szeretem az anyukámat, és a szülinapján sem voltam otthon, plusz apum szülinapján sem, és tesómén sem leszek előreláthatólag, névnapokat is totál kihagytam... viszont ez ugye nagyon sok pénz, na. Mit gondoltok?2013. máj. 2. 15:10
11/11 anonim válasza:
Tündér vagy, remélem, emlékezetes marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!