Már nem szokás "otthoni ruha" együtt a családban sem?
Ti is úgy öltöztök otthon is, hogy bárhová el tudtok szaladni benne, vagy ha megy valaki bátran fogadhatjátok?
Nem arra gondolok, hogy üljünk itthon kinyúlt melegítőben, pólóban, de a melegítő, a mackósabb rövidnadrág úgy ahogy van kiment a divatból? Már otthon is mindenki "csinibe" öltözik? Mindenhol ezt látom magam körül.. Felnőttek, gyerekek egyaránt (abban homokoznak, fekszenek a földön stb)
Itthon melegítőben és pólóban vagyok. A melegítőm már eléggé oda van, a másik is, a pólóim is, mivel abban szoktam főzni, folyton összepecsételem, és ki sem jön.
Párom sem öltözik másképp: régi melegítő, póló. Nekünk így kényelmes, nem fog emiatt kidobni. :D
LOL:
Valaki elárulná nekem, hogy most konkrétan ennél a kérdésnél, hogy "mi a szokás?", az aki pontos akár fel, akár le, tulajdonképpen mit is pontoz?
- hogy az adott válasz azért helyes-nem helyes mert az amit az illető ír, az nem tartozik a szokások közé?
- vagy azt pontozza, hogy ami választ ír valaki, az gyakorlatilag nem is úgy van?
- vagy mi a bánatot értékel akár fel, akár le????
Ez nekem betyár sötét!
nekem vannak kizárólag otthoni, kinyúlt, 100éves ruháim, amit már nem bánok, ha főzés közbe maszatos lesz, vagy takarítás közben a hipó ráfröccsen és kijön a színe.
boltba is csak normális, utcai ruhában megyek, amiben amúgy dolgozni is mennék.
váratlan vendéget nem fogadok. ha jön valaki, akkor szintén a farmer-póló kombó a nyerő.
a párom alsónaciban és pólóban van, csak akkor öltözik glédába, ha megyünk vhova.
ha lesz gyerekünk, rá sem a legújabb ruháját adom, ha játszani megyünk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!