Már nem szokás "otthoni ruha" együtt a családban sem?
Ti is úgy öltöztök otthon is, hogy bárhová el tudtok szaladni benne, vagy ha megy valaki bátran fogadhatjátok?
Nem arra gondolok, hogy üljünk itthon kinyúlt melegítőben, pólóban, de a melegítő, a mackósabb rövidnadrág úgy ahogy van kiment a divatból? Már otthon is mindenki "csinibe" öltözik? Mindenhol ezt látom magam körül.. Felnőttek, gyerekek egyaránt (abban homokoznak, fekszenek a földön stb)
#18: Igen, tapasztaltam már én is ilyeneket, hogyne. A párom közeli bolthoz még laza tud lenni, én pl. nem mennék papucsban sehova (itthon se szeretem a papucsot, de nem járhatok folyton mezítláb), de még csak nem is akármelyik, apró lyukkal rendelkező, olcsóbb pólóban, mint ő. Neki a póló póló, nekem azért nem ilyen egyszerű a helyzet :)
Ilyen maximum strandra illő, eleganciától távol álló rövidgatyót se vennék fel a városba... Igazából én nyáron is hosszúban járok, csak vékonyban. Jó az, pl. teljesítménytúrán megóv a csalántól :D
Viszont mi soha nem veszünk fel ilyen öltönyt/kosztümöt (nincs is), még inget/blúzt is max. pár évente egyszer...
Házimunkázós ruhának egyébként nekem a fehér pamutruha vált be. Mehet rá bármilyen folt, kihypózom és mint az új :D
És persze azért pamut, mert az nem megy tönkre tőle.
Én a fülbevalómmal vagyok úgy, hogy nem zavar, tök kényelmes, de ahogy belépek az ajtón, nehéz lesz, és tépem ki a fülemből. :)
Itthoni ruhában vagyok itthon. Tiszta, normális ruhában, pl. ilyenben:
Van egy nagyon foltos felsőm, ami a hajfestéstől lett megviselt, és már csak ahhoz használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!