Hogy vehető észre ha megcsal a párom?
nos látjátok én pont ezért nem szeretném meg gyanúsítani
mert nem szeretném ezzel el marni magam mellől mert ezidáig a 7 év alatt egyszer sem adott okot rá hogy gyanúsítgassam csak mióta megszületett a kicsi azóta furcsábban viselkedik kitudja mi okból ezért gondolok arra hogy lehet hogy ez lehet
Szerintem meg elég gáz és gyerekes a 29es viselkedése.Gyerekes pont úgy mint a volt barátnője!
Szerintem nem csak a nő tehet arról, hogy a gépre telepítette a progit, mert ha normálisan foglalkoztál volna vele, és minden megadtál volna neki, és tényleg de tényleg semmi bizalmatlanságra utaló jelet nem adsz neki, akkor esze ágába se lett volna ezt a loggert feltelepíteni.
Mellesleg pont akkora lúzer vagy te is mint szerintem az említett barátnőd, mert ha nem azon a szinten lennél mint ő, akkor nem játszadozol vele meg vered át, hanem kerek perec elmondtad volna neki hogy vége ezért meg ezért.
29es h mekkora egy f..opó vagy .-.-"
talán ha tényleg foglalkoztál vna a csajoddal akkor ez az egész nem lett volna...
:(
Nem tudod vagy inkább nem akarod tudni? Sajnos amiket leírtál nem félreérthető szituációk, legalábbis számomra, mint kívülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!