Hogy vehető észre ha megcsal a párom?
valószínű hogy a kedves párom még majd fel fog jelentgetni és 8 évre engem befognak varrni azért mert megfogom... nem győz majd mosakodni...
Nem kell belépni sehova...
Elég az hogy én itt írok neked! A keylogger minden gombot (a space-t az enter) mindent megjegyez... Nem kell sehova belépni... Megnyitsz egy programot és a gépezgetését word-be olvashatod vagy pdf-ben...
A telefonját lekódolta, dugdosta, sokszor kint felejtődött az autóban, ha bent volt a telefon akkor pedig le volt halkítva. Sokkal kevesebb idő jutott rám, azzal a címszóval, hogy rengeteg munkája van. Viselkedésre amúgy nem vettem észre semmit amikor velem volt, a szexet is ugyanolyan szinten igényelte.
Hogy lehet lebuktatni? Én nem tudtam lebuktatni, lehazudta volt a csillagokat is...
Ha esetleg a szeretője megunja a szeretői státuszt majd ő fogja lebuktatni előtted. Nálunk is így volt..
szövegértés...
ha az ilyen módon megszerzett jelszóval belépsz bármilyen fiókjába, legyen az mail, fórum, fb, akkor törvénysértést követsz el, büntethető vagy.
Most őszintén, ilyen nők miért csodálkoznak, ha semmibe veszik őket?
ma 16:36
Jaj maradjál már a hülyeségeiddel,már én is fogom a fejem!
Bár nem támogatom az nyomozgatást,de majd pont őt fogják megbüntetni,meg leültetni itt Magyarországon több évre,csak mert a saját gépére feltelepített egy programot,amivel belépett a párja Citromailjába....
Mikor egy verekedéshez nem mennek ki a zsernyákok,csak ha vér folyik,bár akkor se ha cigók az illetők.....meg ki az a hülye,aki bemegy a rendőrségre,hogy feljelentést szeretnék tenni,a párom belépett a Facebookomba,ráadásul nem paypalra lép be,nem lop semmit,nem él vissza adatokkal,csak elolvassa leveleit.....oh igen,8 évre leültetnék!
24! látod én ugyanígy gondolom!
Ezért is javasoltam, hogy így könnyen megfogható az ura.
Beb.szna ha bevágnának 8 évre mert megnézte az ura freemailjét vagy bármi hasonló...
Az én telóm és fiókjaim bármikor ellenőrizhetőek ha takargatnám vagy én vagy párom azt jelentené hogy rejtenio valónk van.
Ne úgy értsd, hogy naponta megnézi a telómat de ha most félévente egyszer a kezébe kerül nem szaladok felé a bárddal hogy meg ne próbáld...
A sutyerák férj meg úgy bukott be elsőnek hogy nem lépett ki az oldalból csak elrohant otthonról... Barátnőm belépett az fb-be és látta, hogy új üzenet... megnézte és akkor látta hogy mit írnak... utána szembesült vele, hogy ez a férje fb-je...
Nálunk is sokszor van hogy belépek fb-n (automatikus bejelentkezés) és még párom előző este sz.rt kilépni én ha nem veszem észre hogy az övében vagyok végiglájkolgatom a menhelyes kutyákat az idiótaságokat és utána majd mikor kíváncsi vagyok hogy ezt a sz.rságot ugyan ki rakta ki szembesülök vele, hogy hoppá... ez nem az én ismerősöm....
szépen megszerzed a jelszót,letörlöd a progit,és kész
nehogymár az én gépemen bonyolítsa le a numeráit.....
NA, akkor elmesélem a storymat, hátha okulnak páran belőle.
Én voltam aki lebukott. Most jön a kérdés. Miért csaltam meg(?).
Hát leírom.
Először is azért csaltam meg, mert egész végig -amikor még oka se volt rá- folyamatosan bizalmatlan hárpia volt velem. Nem hagyott élni, ha én nevettem rittich hogy ő sírt. Ha én sírtam akkor meg ő nevetett! Az volt jó neki, ha nekem éppen valami nem sikerült. Ebből (is) elegem lett. Aztán jött a kutatás. KEYLOGGERT rakott az én gépemre és elolvasta az össze levelezésemet, de abban ugyebár semmit se talált. Akkor úgy döntöttem, hogy kirúgom a lakásból, mert nekem ilyen partner nem kell! Aztán megbocsátottam neki. Megígérte, hogy többet ilyet nem tesz. Aztán megint észrevettem ezt a trójai lósz..rt a gépemen. Hát feltette. Aztán írtam egy kamu szerelmes levelet magamnak. Kíváncsi voltam, hogy tényleg nézi e. Hát nézte. Ment is a hiszti, de már nem buktatta le magát, hanem csak célzásokat tett. Az emilben olyanokat írtam, hogy találkozzunk éjjel a kareoke bárban stb.stb. S ugye utána teljesen ki volt élezve a kareoke buliba, meg érdekesen az nap este nem akart elengedni. Szóval ilyenek.
S ha már bizalmatlan és ennyire keres valamit, akkor találjon is! Elkezdtem ismerkedni meg bekerültem egy jobb társaságba. Az akkori zenekarom több hozzátartozóját is ismertem meg s jött a nyár, így lettek jó bulik, találtam magamnak másik partnert.
Előtte a páromnak mondtam már többször, hogy nem lesz így jó, mert ha így folytatja elhagyom vagy megcsalom. Nem érdekelte. Büdös volt a szája, mert baj volt a fogával, de megcsináltatni nem akarta (fogtömés csak). Minden nap folyamatosan ment a hiszti, meg a "célozgatás"---> AMIBŐL ÉN NEM ÉRTEK!! Nálam IGEN és NEM van, a NEM az NEM , az IGEN meg az IGEN. Kérdeztem sokszor, hogy mi a baj. Válasz: SEMMI. Hát jól van akkor semmi. Téma lezárva. Aztán meg jött a hiszti hogy miért nem foglalkozok azzal, hogy mi a baja. Hát ha azt MONDTA hogy SEMMI!!(??) Akkor?!?! WTF?!
Na szóval ilyenek voltak, de még reggelig írhatnám. Azt hiszem, hogy akkor leállna a GYIK szervere, ha mindet felsorolnám.
Aztán lebuktattam magam. Egy e-mailben kitárgyaltam egy haverommal az előző éjszakát. Hát reggel el is cuccolt tőlem. Segítettem neki gyorsan, ne egyedül cipekedjen. Szegény.
Este meg mentem bulizni. Ez volt 3 éves kapcsolat vége, utána belecsöppentem az este egy 2 éves kapcsolatba, ami ennél sokkal jobb volt. Igaz vége lett annak is, de ezek már régi fiatal történetek.
29-s, jól csináltad. Az ilyen csajokat (nőknek ne hívjuk) csak átb*szni lehet. Jól tetted. Mondjuk elég türelmes vagy, én már a legelső kirúgás után nem fogadtam volna vissza. De ebben különbözünk, a többivel egyetértek.
Gondolom azóta sokkal jobb az életed. Zenélsz, a zenészeket imádják a csajok, szóval szeritnem nincs problémád. (Én is kapós vagyok a piacon, hál istennek, szóval ezért sem szenvedek senki mellett feleslegesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!