Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vehető észre ha megcsal...

Hogy vehető észre ha megcsal a párom?

Figyelt kérdés
alapvetően bízom a páromba de néha nagyon furcsán viselkedik de csak időszakokba és kicsit motoszkál bennem hogy mi van ha megcsal vagy meg csalt ti hogy vetétek észre észre lehet venni
2013. máj. 1. 13:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
47%
Írj privit!
2013. máj. 1. 14:15
 12/38 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók is írták:sűrűbben maradozik ki,sokat túlórázik hirtelen,balfék ürügyekkel megy el otthonról,feltűnően többet kezd el a külsejével törődni,rejtegeti előled a telefonját,sutyorogva félrevonul telefonálni.
2013. máj. 1. 14:31
 13/38 anonim ***** válasza:
68%
Megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok?
2013. máj. 1. 14:31
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

A kislányt le lehet "passzolni"...

Ha van tesód bízd rá a kicsit, vagy szólj egy barátnőnek, hogy azonnal jöjjön mert az urad készülődik lelépni!

Mire odaér párod elkészül Ő azt hiszi pletyiztek egy jót te meg megnézed merre csámborog...

Most barátnőmnek tettünk keyloggert a gépére mert a párja neten írkált nőknek...

Így most minden leütött billentyűjét olvashatja, mindenhova a jelszavát tudhatja...

2013. máj. 1. 14:35
 15/38 A kérdező kommentje:
24 én 25 ő
2013. máj. 1. 14:38
 16/38 anonim ***** válasza:
90%

Azt azért gondoljátok végig, ha egy férfi arra sem veszi a fáradságot, hogy titokban csinálja, akkor az le akar bukni. MErt menni akar.

Biztos, hogy azt szeretnéd, hogy az ilyen melletted maradjon muszájból???

2013. máj. 1. 14:39
 17/38 A kérdező kommentje:
épp ellenkezőleg én azt gondolom hogy ő nem akar lebukni mert vége lenne köztünk mindennek és hát itt már nem csak rólunk van szó hanem itt a kislányunk akit viszont imád és akkor nem láthatná minden nap
2013. máj. 1. 14:47
 18/38 anonim ***** válasza:
14%
14: azért ettől még nőként is felfordul a gyomrom. Az ilyen nő, aki képes ilyen módon kutatni, nem is érdemel jobb férfit.
2013. máj. 1. 14:53
 19/38 anonim ***** válasza:
14%
Gratulálok. A loggolásért akár 2-8 év is adható, ha jelszó megszerzése után bármilyen fiókba belép, ami a párjáé.
2013. máj. 1. 14:59
 20/38 anonim ***** válasza:
98%

14. vagyok...

A saját gépemre bármikor rátehetem ezt a programot... Az hogy ő odaül és beír mindent... ez van... :)

Felfordulhat bárkinek a gyomra, de ha valakit csak így lehet megfogni akkor legyen így... Aki tagad és okosan csinál mindent azt csak így fogod megfogni...

Nem véletlen vannak kémcentrumok a neten.. nyilvánosak nem tiltottak...

Szerinted hány nő használ bébiörző monitort arra hogy a hálószobában felvegye a férj sutyorgását... Minden potom pénzekért érhető el... Akár egy nyomkövető a saját kocsidba... 60 ezer... Azt teszel bele amit akarsz mert a sajátod, ki fog érte meghurcolni? Senki max itt gyk-n a hősök...

Feltipegsz az internetre beütöd a kódot jelszavat adott oldalra és már tudod is hogy hol áll a kocsi... Marha jó dolgok ezek... Én örülök, hogy ilyen okos világban élek és már megfoghatóak az emberek egy kis gondolkodással és utána járással és nem kell hozzá magánnyomzó vagy bármi más sz.rság...

2013. máj. 1. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!