Hogy vehető észre ha megcsal a párom?
A kislányt le lehet "passzolni"...
Ha van tesód bízd rá a kicsit, vagy szólj egy barátnőnek, hogy azonnal jöjjön mert az urad készülődik lelépni!
Mire odaér párod elkészül Ő azt hiszi pletyiztek egy jót te meg megnézed merre csámborog...
Most barátnőmnek tettünk keyloggert a gépére mert a párja neten írkált nőknek...
Így most minden leütött billentyűjét olvashatja, mindenhova a jelszavát tudhatja...
Azt azért gondoljátok végig, ha egy férfi arra sem veszi a fáradságot, hogy titokban csinálja, akkor az le akar bukni. MErt menni akar.
Biztos, hogy azt szeretnéd, hogy az ilyen melletted maradjon muszájból???
14. vagyok...
A saját gépemre bármikor rátehetem ezt a programot... Az hogy ő odaül és beír mindent... ez van... :)
Felfordulhat bárkinek a gyomra, de ha valakit csak így lehet megfogni akkor legyen így... Aki tagad és okosan csinál mindent azt csak így fogod megfogni...
Nem véletlen vannak kémcentrumok a neten.. nyilvánosak nem tiltottak...
Szerinted hány nő használ bébiörző monitort arra hogy a hálószobában felvegye a férj sutyorgását... Minden potom pénzekért érhető el... Akár egy nyomkövető a saját kocsidba... 60 ezer... Azt teszel bele amit akarsz mert a sajátod, ki fog érte meghurcolni? Senki max itt gyk-n a hősök...
Feltipegsz az internetre beütöd a kódot jelszavat adott oldalra és már tudod is hogy hol áll a kocsi... Marha jó dolgok ezek... Én örülök, hogy ilyen okos világban élek és már megfoghatóak az emberek egy kis gondolkodással és utána járással és nem kell hozzá magánnyomzó vagy bármi más sz.rság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!