Járok valakivel egy-két hónapja, és kiderült, hogy az illető a 3. unokatestvérem. Ez ugye távoli rokonnak számít már de mégsem tudom mit tehetnék. Ötletek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 21:12
21/25 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy ilyen szinten mindenki rokon mindenkivel. Úgy értem genetikailag ugyanakkora a különbség köztetek mint bárkik között.
22/25 anonim válasza:
Fiam sáskát fogott. Kérdem tőle: fiu e vagy lány? erre a fiam: - nem mindegy, ugyse akarod megdugni.
na most elgondolkoztam. ezekszerint genetikailag előnyösebb?
23/25 anonim válasza:
05-01 09:41 Nem elfelejtettem hozzátenni, hanem tudatosan nem tettem hozzá, ahogy arra vonatkozó megjegyzést sem tettem, hogy amit így kiszámoltam az sok vagy kevés. Csupán azt az infót akartam megosztani a kérdezővel, hogy ez a kockázat számszakilag mekkora. Az már az ő dolga, hogy ezzel az infóval mit kezd.
24/25 anonim válasza:
#23, OK, de a kérdező nem genetikus, ez a kérdésből is kiderül. Tehát egy számmal csak akkor tud bármit is kezdeni, eldönteni róla hogy sok vagy kevés, ha kap hozzá viszonyítási alapot is, azt gondolom.
25/25 anonim válasza:
én degenetikus vagyok. bármilyen degenerációs kérdésben szivesen állok rendelkezésetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!